PURINA PET SCHOOL

PURINA Pet School - otkrijte svijet kućnih ljubimaca

Vjerujemo da kad ljudi i životinje stvore vezu život postaje bolji i ispunjeniji lijepim trenutcima. Stoga redovito provodimo programe za poboljšanje života kućnih ljubimaca, njihovih vlasnika i cijelog društva. Od prvog trenutka kad kućni ljubimac dođe u naš dom, naš život postaje bogatiji i sretniji. Ljubimci nas inspiriraju da živimo bolje.
Djeca su sljedeća generacija ljubitelja kućnih ljubimaca, zbog čega je njihov odnos s kućnim ljubimcima važan jednako kao i njihovo znanje o brizi ljubimaca. Kućni ljubimci djecu uče živote lekcije o odgovornosti, pokazivanju ljubavi i poštivanju granica. Za djecu, iskustva s kućnim ljubimcima mogu biti uzbudljiva i emotivna.

PURINA PET SCHOOL

PURINA PET SCHOOL


Znanstveno je dokazano da komunikacija sa životinjama značajno poboljšava naše blagostanje, a uči nas i osjećati, suosjećati te pomagati kućnim ljubimcima i ljudima. Djeca i kućni ljubimci mogu imati prekrasne odnose ako se međusobno odnose s poštovanjem i ljubavlju. Naša je misija osigurati da što više djece uči kako pristupiti kućnom ljubimcu, kako razumjeti ponašanje ljubimaca te kako se brinuti o njegovoj prehrani i njezi. Zbog toga pokrećemo PURINA PET SCHOOL! Bez obzira na to imate li psa, mačku ili oboje, PURINA PET SCHOOL nudi vam edukativne videozapise i brošure. Tim vas videozapisima i brošurama kroz interaktivne igre pozivamo da zajedno sa svojim djetetom otkrijete svijet kućnih ljubimaca. Istražite naše edukativne materijale i podijelite lekcije o odgovornom vlasništvu kućnih ljubimaca sa svojom djecom, kako biste nam pomogli stvoriti humanije društvo i poboljšati živote kućnih ljubimaca. Mi stvaramo odgovorne buduće vlasnike kućnih ljubimaca, a naša PURINA PET SCHOOL korisna je i za djecu i za roditelje. Imamo sve informacije koje trebate znati o kućnim ljubimcima, jer smo posvećeni poboljšanju života kućnih ljubimaca i onih koji ih vole.

OTKRIJTE SVIJET MAČAKA.

Jezik mačaka
Pasmine mačaka


OTKRIJITE SVIJET PASA.

Pseći jezik
Pasmine pasa
Kako se ponašamo sa psomOSTALA PURINA OBEĆANJA

Inovacijama poboljšavamo kvalitetu života kućnih ljubimaca
Podržavamo transparentnost za cijeli asortiman proizvoda
Uklanjamo umjetne boje iz naših proizvoda
Pomažemo smanjiti rizik od pretilosti kućnih ljubimaca
Zalažemo se za udomljavanje kućnih ljubimaca
Zalažemo se za prisutnost kućnih ljubimaca u uredu
Otvaramo radna mjesta za mlade ljude iz Europe
UNAPRJEĐUJEMO PAKIRANJA PROIZVODA KAKO BISMO SMANJILI NEGATIVNI UTJECAJ NA OKOLIŠ
Odgovorno odabiremo izvore opskrbe