Naši brendovi za pse

Our Dog Brands

Kako održati kućne ljubimce sretnima i zdravima

U PURINA® asortiman proizvoda uloženo je više od 85 godina iskustva. Stoga smo izuzetno ponosni što je naša hrana za kućne ljubimce među najpoznatijom i najomiljenijom. Znamo da je malo što važnije od zdravlja i sreće vašeg ljubimca, i zato sva naša hrana koju su formulirali PURINA® stručnjaci pruža 100% hranjivih tvari potrebnih kućnim ljubimcima da ostanu zdravi sada i ubuduće.

Za više informacija o pojedinom brendu kliknite na logotip željenog brenda s našeg popisa.


Felix Logo
X

FELIX®

Svatko poznaje FELIX macu - ili neku drugu pametnu mačku koja je baš kao FELIX! Kako biste zadovoljili potrebe svoje omiljene mudrice, otkrijte široki asortiman neodoljivih FELIX® proizvoda; ukusnih obroka koji izgledaju kao da ste ih sami pripremili i koji dolaze u očaravajućim kombinacijama ukusnih iznenađenja, poput slasnih želea i umaka, koji će oduševiti osjetila vaše mačke. Širokom paletom bogatih okusa, tekstura i formata pakiranja, FELIX® recepti zadovoljavaju 100% dnevnih prehrambenih potreba vaše mačke kada se daju u skladu s uputama hranjenja navedenim na pakiranju: ukusni obroci napravljani od kvalitetnih sastojaka s uravnoteženom količinom minerala i vitamina te izvorima omega-6 masnih kiselina – sve što je vašoj maci potrebno da ostane zdrava, bez obzira na njezinu dob. Želite li svojoj mački svaki dan priuštiti neodoljivi obrok koji je istovremeno i zdrav i ukusan?

FELIX® prepoznaje dobru stvar kada ju vidi te, kao i sve ostale pametne mace, zna kako je dobiti! Otkrijte predivan svijet koji vam donosi FELIX® – Kliknite ovdje kako biste saznali više i pridružili se zabavi!

Kako biste zadovoljili potrebe svojeg omiljenog nestaška, otkrijte široki asortiman neodoljivih FELIX® proizvoda; ukusnih obroka koji izgledaju kao da ste ih sami pripremili i koji dolaze u očaravajućim kombinacijama ukusnih iznenađenja, poput slasnih želea i umaka, koji će oduševiti osjetila vaše mačke! FELIX® prepoznaje dobru stvar kada ju vidi te, kao i sve ostale pametne mace, zna kako je dobiti!

Felix
Gourmet Logo
X

GOURMET®

GOURMET® asortiman proizvoda stvoren je kako bi zadovoljio najviše standarde okusa i užitka te kako bi se svidio mačkama koje vole samo najfinije stvari u životu. Napravljeni kako bi pružili širok izbor tekstura i okusa u tri asortimana – Gold, Perle i Mon Petit – svi proizvodi dostupni su u praktičnim pakiranjima, primjerenim za jedan obrok.

Gourmet Banner
PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets asortiman sadrži niz formula koje zadovoljavaju potrebe mačaka i pasa specifičnih zdravstvenih stanja. Veterinarske dijete potrebno je davati prema uputama veterinara i pod njihovih nadzorom.

PURINA® VETERINARY DIETS®
FELIX TREATS®
X

FELIX POSLASTICE

Kada su u pitanju ukusne poslastice, pametne mace uvijek biraju FELIX®! Izbor slasnih kombinacija okusa, zabavnih tekstura i zaigranih oblika FELIX® poslastica savršen je način na koji da još više nestašnih trenutaka zajedno provedete. Budući da svaka vrećica sadrži vitamine i omega-6 masne kiseline, a pametne mace trebaju živjeti sretno i zdravo, možete se osjećati zadovoljno što im dajete FELIX® poslastice.

FELIX TREATS®
PURINA® PRO PLAN®
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® nudi niz naprednih, potpunih i uravnoteženih formula koje pružaju odličnu prehranu sa znanstveno dokazanim prednostima koje podržavaju dug i zdrav život. Koristeći moć znanosti, PURINA® PRO PLAN® pomaže vlasnicima da svojim ljubimcima pruže optimalnu prehranu. Za nas je prehrana temelj optimalnog zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca.

PURINA® PRO PLAN®
friskies
X

PURINA® FRISKIES®

Friskies asortiman prilagođen je svim potrebama vaše mačke, bez obzira na njezinu staost i životni stil, a ujedno je i u skladu s njezinim preferencijama. Friskies obećanje znači:

  • 100% potpunu i uravnoteženu prehranu koja uključuje visokokvalitetne bjelančevine, vitamine i minerale za zdravu mačku punu vitalnosti.
  • Širok asortiman prilagođen svim uzrastima i posebnim potrebama vaše mačke.
  • Ukusni obroci koje su razvili stručnjaci u području prehrane za kućne ljubimce.
  • PURINA stručnost u prehrani za kućne ljubimce s više od 85 godina iskustva .

Otkrijte čitav Friskies asortiman, za zdraviju i sretniju mačku.

friskies
X

PURINA FELIX s piletinom u želeu, 100g

X

PURINA FELIX s govedinom u želeu, 100g
X

FELIX Fantastic s lososom u želeu
X

FELIX Fantastic s zečetinom u želeu
X

FELIX Junior s piletinom u želeu 100g
X

FELIX Fantastic Countryside meni u želeu
X

PURINA FELIX Fantastic Riblji meni u želeu 4x100g
X

PURINA FELIX Fantastic Riblji meni u želeu 12x100g
X

FELIX Fantastic Countryside meni u želeu, 12x100g
X

FELIX Junior s piletinom i lososom u želeu multipack 4x100g
X

FELIX Sensations Piletina i Mrkva 100g
X

Felix Sensations Govedina i Rajčica 100g
X

FELIX Sensations Countryside meni u želeu
X

FELIX Sensations Countryside meni u želeu 4x100g
X

FELIX Sensations Puretina i Govedina, 4x100g
X

FELIX Sensations Losos i Sardina 4x100 g
X

FELIX Party Mix Original Mix
X

FELIX Party Mix Mixed Grill
X

FELIX Party Mix Ocean Mix
X

FELIX Play Tubes s okusom piletine i jetrica
X

FELIX Play Tubes s okusom pečene ribe i kozica
X

FELIX Play Tubes s okusom puretine i šunke
X

Zašto odabrati FELIX®?