Your Pet, Our Passion.
banner

​Ponosni smo na naše brendove​

Blistave oči, lijepa dlaka i razigrana osobnost važni su znakovi da je vaš ljubimac zdrav. A sve počinje pravilnom prehranom. Zato neprestano radimo na unapređenju znanosti o zdravlju i prehrani kućnih ljubimaca. Neka vaš ljubimac bude sretan, zdrav i jak uz Purinu.

Mačja hrana​

felix cat
​Felix
Pametne mačke obožavaju neodoljiv okus Purina Felixa. Nagradite je Purina poslasticama s mačjom hranom koja nudi sočne komadiće u aspiku ili ukusnim poslasticama koje će voljeti sve mačke.​
FELIX recepti osiguravaju 100% dnevnih potreba vaše mačke: ukusna hrana napravljena od kvalitetnih proizvoda, uravnoteženih minerala i vitamina te izvor omega 6 masnih kiselina - neophodnih sastojaka kako bi vaša mačka bila zdrava, energična i živahna.
gourmet cat
Gourmet
Asortiman Gourmet izrađen je prema najvišim standardima okusa i užitka kako bi se svidio mačkama s profinjenim ukusom. Stvoren da ponudi široku paletu okusa i tekstura u različitim rasponima - Gold, Perle, Mon Petit i Nature's Creations - sve pripremljeno u praktičnim pojedinačnim porcijama.
Friskies
Friskies za mačke
Po svojoj prirodi, mačke su fascinantna prisutnost u obitelji, unoseći vitalnost u naše domove. Posebno za njih stručnjaci Purina® kreirali su Friskies® za mačke. Friskies® recepti napravljeni su bez dodanih umjetnih boja, aroma ili konzervansa kako bi se osigurala zdrava hrana koja je potrebna svim mačkama.
proplan products
PRO PLAN za mačke
Stvoren od strane stručnih nutricionista i podržan/odobren od strane profesionalaca u industriji, asortiman PURINA® PRO PLAN® sastoji se od raznih recepata koji pokrivaju potrebe gotovo svake vrste mačaka.
PPVD mačka
PRO PLAN Veterinary Diets
Asortiman PRO PLAN Veterinary Diets stvoren je kako bi pomogao veterinarima da mačkama pruže nutritivnu potporu za određena zdravstvena stanja. Personalizirana prehrana može produžiti životni vijek vaše mačke, ali i kvalitetu života. Hrana je polazna točka za optimalno zdravlje i dugoročnu dobrobit.
cat chow
Cat Chow®
PURINA CAT CHOW prirodno podržava izvanredne mačke s blagodatima koje priroda pruža. Tvoja mačka je nevjerojatna. Kako bi to podržao, PURINA CAT CHOW dolazi s posebnom formulom s kvalitetnim proteinima i prirodnim sastojcima. PURINA hrana za mačke bogata je piletinom i sadrži Nutrium, specifičnu kombinaciju vlakana iz prirodnih izvora i prirodni izvor prebiotika, koji poboljšavaju ravnotežu crijevne mikroflore i doprinose zdravoj probavi.

Pseća hrana

mini dog
Purina ONE Mini
Mali psi imaju specifične prehrambene potrebe. Zato su stručnjaci Purine za njih kreirali specijaliziranu hranu. Purina ONE Mini za pse je napredna vrsta hrane, posebno dizajnirana za malu usnu šupljinu malih pasa. Purina ONE Mini temelji se na hranjivoj recepturi za pse starije od 1 godine, bogata proteinima, s visokom razinom antioksidansa za jak imunološki sustav i esencijalnim nutrijentima.
proplan dog
PRO PLAN za pse
Stvoren od strane stručnjaka za prehranu i podržan od strane profesionalaca u industriji, asortiman PURINA® PRO PLAN® sastoji se od raznih recepata za pokrivanje potreba gotovo svake vrste pasa.
ppvd products
PRO PLAN Veterinary Diets
Asortiman PRO PLAN Veterinary Diets stvoren je kako bi pomogao veterinarima da psima pruže nutritivnu podršku za određena zdravstvena stanja. Personalizirana prehrana može produljiti životni vijek i kvalitetu života vašeg psa. Hrana je polazna točka za optimalno zdravlje i dugoročnu dobrobit.
chow dog products
​DOG CHOW
Kao i vi, vjerujemo da su najsretniji i najzdraviji psi oni koji mogu slobodno istraživati ​​svijet, družiti se i igrati se onako kako bi to prirodno činili. PURINA stručnjaci, specijalizirani za prehranu i ponašanje pasa od 1926. godine, kreirali su PURINA DOG CHOW za njih. Potpuna i uravnotežena hrana s odabranim prirodnim sastojcima kao što su špinat, mrkva, cikorija i cjelovite žitarice, sadrži Naturium, specifičnu kombinaciju vlakana iz prirodnih izvora i prirodni prebiotik.
Friskies za pse
Friskies za pse
Ovisno o veličini, dobi ili aktivnosti, vaš pas ima različite potrebe. Friskies VitaFit™ suha hrana dolazi s različitim receptima kako bi zadovoljila specifične zahtjeve. Za potrebe vašeg šteneta koje raste, odaberite liniju Junior. Ako imate malog psa, ponudite mu Mini meni. Asortiman Active kreiran je posebno za vrlo aktivne pse, a Friskies VitaFit™ Balance podržava zdravlje imunološkog sustava.