Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Otkrijte Purina ONE®
Purina ONE® Mačke
Otkrijte Purina ONE®

Naša stručnost

Kombinacija godina inovacija u njezi kućnih ljubimaca sa stručnošću u prehrani omogućuje nam da vam donesemo širok raspon proizvoda prilagođenih potrebama vaše mačke. Od suhe hrane do mokrih obroka, od Dual Nature do Purina ONE® Bifensis®, cijeli naš asortiman hrane za mačke pripremljen je od ukusnih i visokokvalitetnih sastojaka. Tako da joj svaka grickalica osigurava svakodnevnu cjelovitu prehranu za vidljivo zdravlje, danas i sutra.

 

Znate da mačke imaju prirodnu sposobnost održavanja ravnoteže. No jeste li znali da je uravnotežen crijevni mikrobiom neophodan za njihovo cjelokupno zdravlje i dobrobit. Napredna prehrana Purina ONE® Bifensis® pomaže u zaštiti crijevnog mikrobioma vaše mačke i jača njezin imunološki sustav. A kad je zdrava iznutra, to se vidi i izvana.

Otkrijte ponudu prilagođenu potrebama vaše mačke

Naša Bifensis® Formula

Raspon suhe hrane posebno formulirane za potrebe vaše mačke u različitim životnim dobima i životnim stilovima. Purina ONE® Bifensis® jedinstvena je prehrambena formula koja sadrži cikoriju – prebiotik koji uravnotežuje dobre i loše bakterije u njezinim crijevima i laktobacile – korisne funkcionalne bakterije za koje je znanstveno dokazano da jačaju njezin imunološki sustav, iznutra prema van. A kad je zdrava iznutra, to se vidi i izvana.

Mokra hrana

Zahvaljujući svojoj nutritivnoj formuli, naš Wet asortiman je ukusan način da nastavite podržavati crijevni mikrobiom svoje mačke i pomognete u održavanju njezinog zdravlja.

DualNature: stručna prehrana inspirirana prirodom

Uz Purina ONE® DualNature, možete donijeti dobrotu prirode ravno u zdjelicu vaše mačke. Asortiman sadrži proteine ​​visoke kvalitete kao dobar izvor aminokiselina i sastoji se od dva glavna recepta: Purina ONE® DualNature s brusnicama je 100% kompletan i uravnotežen, prepun esencijalnih nutrijenata. Bogat piletinom/lososom, vaša mačka će ga jednostavno obožavati. Purina ONE® DualNature sa Spirulinom pomaže podržati imunološki sustav vaše mačke, jer je Spirulina dobar antioksidans i dokazano ima niz korisnih svojstava.

Budite uvjereni, cijeli asortiman Purina ONE® DualNature vašoj mački pruža ukusne, prilagođene obroke u kojima će uživati ​​od prvog do posljednjeg zalogaja.

Otkrijte asortiman prilagođenu potrebama vaše mačke

Korištenje pristupa Mass Balance za smanjenje plastičnog otpada

Vjerujemo da je naša odgovornost pomoći smanjiti ovisnost o čistoj plastici tijekom proizvodnje naše ambalaže. Mass Balance omogućuje nam praćenje količine korištene reciklirane plastike, a zatim je miješamo s novom netaknutom plastikom kako bismo stvorili novu ambalažu. Pomažući nam tako smanjiti plastični otpad i pridonijeti kružnom gospodarstvu.

Započnite danas i uočite razliku već od 1. TJEDNA

Napravite vidljivu razliku u zdravlju svoje mačke u samo 3 tjedna.

Odličan apetit od prvog dana.

Poboljšane razine energije i vitalnosti od 1. tjedna.

Bolja probava i uravnotežen crijevni mikrobiom od 2. tjedna.

Zdrava dlaka i oči od 3. tjedna.

Dakle, samo naprijed... započnite 3-tjedni izazov danas. I zadivi se razlikom.

Mješovita prehrana: mješavina kojoj možete vjerovati

Hranjenjem svoje mačke Purina ONE® suhim i Purina ONE® mokrim, možete joj pružiti ishranu kojoj vjerujete i okus koji će voljeti. Purina ONE®, mješavina kojoj možete vjerovati.