Your Pet, Our Passion.
Mačka gleda unazad preko ramena

Naša znanost

Povijest inovacija kroz godine.

Purinina usredotočenost na znanost o prehrani kućnih ljubimaca i kako ona može igrati snažnu ulogu u njihovom zdravlju traje gotovo cijelo stoljeće, s otkrićima koja su iznova definirala standarde industrije.

Iako nikada nije bilo lakše pronaći informacije o prehrani kućnih ljubimaca, pronalaženje pouzdanih informacija može biti teško. Tako je 2018. Purina pokrenula Institut Purina – globalni glas koji dijeli znanost o prehrani sa stručnjacima iz područja veterine i predvodnicima u području znanosti kako bi kućni ljubimci živjeli bolje i duže.

Institut Purina dijeli revolucionarna istraživanja od više od 500 Purina znanstvenika i stručnjaka za brigu o kućnim ljubimcima, koji rade u širokoj mreži od osam ustanova za istraživanje i razvoj diljem svijeta. Purina tim za istraživanje i razvoj je bez premca po svojoj veličini i obuhvaća širok raspon specijalnosti, uključujući nutricioniste, veterinare, bihevioriste, imunologe, kemičare, molekularne biologe, prehrambene znanstvenike, stručnjake za okus te stručnjake za genomiku i bioinformatiku.

Ozbiljno pristupamo ovome i nikada nismo gotovi. Nikada nismo dovoljno naučili i nikada ne možemo dovoljno znati. Stoga neprestano pokušavamo postići još bolju dobrobit za kućne ljubimce.

Dan Smith, Potpredsjednik i globalni voditelj istraživanja i razvoja. Nestlé Purina.

Biti dio Nestléa, najveće prehrambene kompanije na svijetu, donosi mnoge prilike za istraživanje veza između zdravlja kućnih ljubimaca i ljudi. Dijeleći stručnost među našim znanstvenim timovima, Institut Purina već je uspio primijeniti ključna saznanja u područjima kao što su probiotici i kognitivno propadanje.

Kako biste otkrili više o najsuvremenijem načinu rada Purine i istražili ogromnu količinu znanstvenih izvora dostupnih putem Instituta Purina, posjetite www.purinainstitute.com.

Naše znanstveno naslijeđe

CES team

Kontaktirajte nas​

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima - velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo luda. Javite nam se izravno u bilo koje vrijeme, na bilo koji način. Naše telefonske linije su otvorene od 9 do 17 sati, od ponedjeljka do petka.​