Your Pet, Our Passion.
Pas i mačka u krilu vlasnika

Purina - Tko smo mi

Stvaramo bogatije živote za kućne ljubimce i ljude koji ih vole.

Vjerujemo da kada se ljudi i kućni ljubimci povežu, život postaje bogatiji.

To je mišljenje koje je dio našeg poslovanja i koje je oživljeno kroz brend PURINA® koji je stvorio William H. Danforth 1904.

To je uvjerenje sada u središtu svega što radimo i proizvoda koje proizvodimo diljem svijeta.

Saznajte više

Žena i pas za laptopom
O nama
Naša priča, svrha i ljudi
Stvaranje bogatijih života za kućne ljubimce i ljude koji ih vole ono je što radimo najbolje i zašto postojimo.
Žena mazi mačku
Hranjenje i prehrana
Naša filozofija prehrane
S našim globalnim timom od 500 PURINA® nutricionista, znanstvenika, veterinara i stručnjaka za ponašanje životinja, na misiji smo da podignemo standarde za prehranu kućnih ljubimaca.
Purina institut i inovacije
Naša znanost
Purina institut i inovacije
Od svog osnutka, Purina je pionir u inovacijama u prehrani s ciljem da pomogne psima i mačkama da žive bolje i dulje.
Otkrijte PURINA Pro Plan​
Istražite ponudu
Pro Plan

Veliko otkriće u upravljanju mačjim alergenima

Mišljenja smo da ništa ne smije stajati između Vas i Vaše mačke - čak niti mačji alergeni! Otkrijte kakvu razliku bi naš Pro Plan® Liveclear® asortiman mogao doprinijeti u Vašoj rutini protiv alergena kako biste se Vi i Vaša mačka još više zbližili.

Čovjek i pas trče na plaži
Naš utjecaj
Naš utjecaj
Od dovođenja kućnih ljubimaca na radna mjesta i rada prema budućnosti bez otpada, do podrške lokalnim dobrotvornim partnerima i provođenja naše godišnje nagrade BetterwithPets, usredotočeni smo na ispunjavanje naših obveza prema kućnim ljubimcima i njihovim obiteljima, zajednicama i okruženjima u kojima poslujemo.
Vaša su pitanja važna

Važna su nam Vaša pitanja o našim proizvodima, radu i utjecaju na planet jer vjerujemo da transparentnost može osnažiti potrošače da donose još informiranije odluke.

Naši brendovi

Ponosni smo što proizvodimo najpopularnije i najpouzdanije marke hrane za kućne ljubimce u Velikoj Britaniji. Kontinuirano radimo na unapređenju znanosti o zdravlju i prehrani kućnih ljubimaca. Neka vaš ljubimac bude sretan, zdrav i jak uz Purinu.

CES team

Kontaktirajte nas​

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima - velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo luda. Javite nam se izravno u bilo koje vrijeme, na bilo koji način. Naše telefonske linije su otvorene od 9 do 17 sati, od ponedjeljka do petka.​