Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Žena razgovara s buldogom

Naša filozofija prehrane

Svaki ljubimac zaslužuje izvrsnu prehranu.

Počinjemo zamišljajući svijet u kojem kućni ljubimci imaju odlične uvjete za razvoj i u kojem se čak i najizazovnijim zdravstvenim problemima može učinkovito upravljati prehranom.

Vođeni ovom vizijom i nepokolebljivom strašću za kućne ljubimce, primjenjujemo više od 90 godina naše znanstvene ekspertize u području prehrane, fiziologije i ponašanja kućnih ljubimaca kako bismo došli do novih otkrića i pomicali granice, stvarajući prehrambena rješenja koja čine značajnu razliku. Naš je posao zamisliti nemoguće i osloboditi snagu prehrane kako bismo pomogli svim ljubimcima da žive bolje i dulje.

Ova filozofija utječe na odluke koje donosimo i na uvjerenja koja nas vode svaki dan.

Ova uvjerenja su:

1. Izvrsna prehrana treba biti dostupna svim psima i mačkama

Vjerujemo da bi izvrsna prehrana trebala biti dostupna svim psima i mačkama posvuda. Zato nudimo širok izbor proizvoda koji vlasnicima kućnih ljubimaca omogućuju da odaberu hranu koja je idealna za njihove ljubimce. Želimo da svaki vlasnik bude siguran da hrana za kućne ljubimce koju su odabrali zadovoljava ili premašuje regulatorne i industrijske standarde - ali također želimo da svaki vlasnik ljubimca bude siguran da je donio pravi izbor.

2. Prehrana počinje razumijevanjem hranjivih tvari, a ne samo sastojaka

Vjerujemo da prehrana počinje razumijevanjem hranjivih tvari, a ne samo sastojaka. Najbolji sastojci su oni koji funkcioniraju zajedno s drugima kako bi si međusobno poboljšali učinkovitost. Pametnija mješavina hranjivih tvari bit će probavljivija i učinkovitija za kućnog ljubimca nego što bi to bio jedan sastojak. Zato ne formuliramo našu hranu za kućne ljubimce principom sastojak po sastojak, već umjesto toga mjerimo kako različite formulacije utječu na cjelokupno zdravlje ljubimca.

3. Treba težiti inovacijama, uvijek se pritom fokusirajući na prehrambene potrebe ljubimca, sigurnost i dobrobit

Vjerujemo da treba težiti inovacijama, uvijek se fokusirajući na prehrambene potrebe, sigurnost i dobrobit kućnog ljubimca. Zato imamo naš Centar za njegu kućnih ljubimaca, gdje naše studije hranjenja pomažu da se razvije bolje razumijevanje prirodnih preferencija, prehrambenih potreba i ponašanja pasa i mačaka. Naše obučeno i brižno osoblje odnosi se prema našim psima i mačkama s poštovanjem i ljubavlju jer smo i mi sami vlasnici kućnih ljubimaca.

4. Iskustva hranjenja trebaju biti ugodna, uz istovremeno pružanje optimalne prehrane

Vjerujemo da bi iskustva hranjenja trebala biti ugodna, uz istovremeno pružanje optimalne prehrane. Zato sva hrana za kućne ljubimce koju proizvodimo zadovoljava europske i nacionalne regulatorne standarde prije nego što dođe do zdjelice Vašeg ljubimca. U Purini industrijske standarde vidimo samo kao početnu točku. Ne samo da svi naši proizvodi zadovoljavaju ove standarde, već ih mnogi i nadilaze, dobrovoljno slijedeći smjernice Europske federacije proizvođača hrane za kućne ljubimce (FEDIAF), koje potiču tvrtke koje proizvode hranu za kućne ljubimce da se pobrinu da su njihovi proizvodi sigurni za njih. Sve to činimo kako bismo osigurali optimalnu prehranu za kućne ljubimce.

5. Prehrambene potrebe kućnih ljubimaca su jedinstvene

Vjerujemo da su prehrambene potrebe kućnih ljubimaca jedinstvene. Zbog toga smo postali globalni lider u prehrani ljubimaca. Ne želimo slijediti industriju, već je unaprijediti, pa tako, primjerice, proučavamo što uzrokuje pretilost kućnih ljubimaca s obzirom na trendove i otkrića u ljudskoj prehrani. Posao koji poduzimamo dio je naše misije da obogatimo živote kućnih ljubimaca i omogućimo im dug i zdraviji život.

CES team

Kontaktirajte nas​

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima - velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo luda. Javite nam se izravno u bilo koje vrijeme, na bilo koji način. Naše telefonske linije su otvorene od 9 do 17 sati, od ponedjeljka do petka.​