Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pas i mačka u krilu vlasnika

Savjeti o skrbi za kućne ljubimce

Purina ima odgovore na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima! Bilo da se radi o štencu, mačiću ili starijem ljubimcu, problemima u ponašanju ili zdravstvenim poteškoćama, naši stručnjaci više od 85 godina pomažu kućnim ljubimcima da žive zdrave i sretne živote.

Stručna njega za mačke

Što se tiče vaše mačke, informacije o pravilnoj njezi trebate dobiti od stručnjaka.

Pregledajte članke u nastavku kako biste saznali što Purina ima za reći o prehrani, ponašanju, razvoju, zdravlju i drugim aspektima života mačaka.

Stručna njega za pse

Sastavni dio brige za psa je razumijevanje njegovih potreba. Obratite se Purininim stručnjacima ako trebate više informacija o prehrani, ponašanju, zdravlju ili treniranju pasa. Pronađite naše najbolje savjete u člancima u nastavku.

Otkrijte više

Mačka s veterinarom iza
Purinina stručnost
Zdravlje i skrb
Naši stručnjaci su tu da vam pomognu, bez obzira na to rješavate li probavne poteškoće, infekciju uha, dosadne parazite ili se brinete za trudnog ljubimca. Pregledajte našu opsežnu zbirku članaka o zdravlju.
Pas leži u zasjedi da mu se da hrana u zdjelici
Purinina stručnost
Hranjenje i prehrana
Ako želite znati kada je pravi trenutak za prebacivanje s hrane za štence/mačiće na hranu za odrasle pse/mačke ili se pitate koliko često trebate hraniti svog ljubimca, mi imamo sve odgovore. Istražite naše članke o hranjenju i prehrani kako.
Mačka i pas igraju se igračkama
Purinina stručnost
Ponašanje i treniranje
Ponašanje kućnog ljubimca može varirati od smiješnog i tajanstvenog do ozbiljnih poremećaja. Istražite naše članke kako biste bolje razumjeli svog ljubimca i saznali kako ga trenirati te kada se obratiti stručnjaku.
CES team

Kontaktirajte nas​

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima - velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo luda. Javite nam se izravno u bilo koje vrijeme, na bilo koji način. Naše telefonske linije su otvorene od 9 do 17 sati, od ponedjeljka do petka.​