Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan cat
Pro Plan

Vjerujemo da je dobra prehrana za vašu mačku važan korak prema zdravijem i duljem životu.

Zato je Pro Plan bitan izbor u odabiru prehrane vaše mačke.

Više od 90 godina znanstvenici Purine tragaju za inovativnim novim načinima produljenja života mačaka i pasa kroz snagu prehrane. Asortiman PURINA® PRO PLAN® stvoren je kako bi vlasnicima kućnih ljubimaca diljem svijeta pružio njihova najnovija otkrića. Budući da vjerujemo da je prava hrana polazna točka za optimalno zdravlje, svaka Purina dijeta jamči 100% esencijalnih nutrijenata potrebnih vašem ljubimcu. A s našim PURINA® PRO PLAN® dijetama čak nadmašujemo ovu izvrsnu nutritivnu osnovu.

PURINA PRO PLAN STERILISED
Istražite ponudu
Pro Plan

Otkrijte PURINA PRO PLAN STERILISED

Nakon što se mačka potpuno oporavi, važno je razmotriti prelazak s visokokalorične prehrane na niskokalorijsku dijetu održavanja, kao što je PURINA PRO PLAN STERILIZED, jer su sterilizirane mačke izložene velikom riziku od debljanja.

Pro Plan mačići
Naša prehrana
PRO PLAN Junior
Naš asortiman za mačiće posebno je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka za visokokvalitetnu prehranu i odličan okus.
NutriSavour
Naša prehrana
PRO PLAN mokra hrana u vrećici
Otkrijte sada PRO PLAN mokra hrana u vrećici, stvorene s ljubavlju i brigom za vašu mačku. Mokra hrana za zdrave mačke.
Pro plan cat
Naša prehrana
PRO PLAN za sterilizirane mačke
Formula je posebno razvijena kako bi pomogla steriliziranim mačkama da ostanu zdrave tijekom odrasle dobi.
Pro PLan mačka senior
Naša prehrana
PRO PLAN za posebne potrebe
Prilagodbom određenih razina hranjivih tvari kako bi se zadovoljile precizne potrebe različitih kućnih ljubimaca u svakoj fazi njihova života, linija PURINA PRO PLAN pruža optimalnu prehranu i omogućuje vlasnicima da svojim ljubimcima pruže stvarne zdravstvene dobrobiti koje podržavaju dugoročnu dobrobit.

Otkrijte ponudu proizvoda:

Znanstveno utemeljena prehrana igra važnu ulogu u pomaganju kućnim ljubimcima da žive dulje i zdravije

Ponosni smo što smo pioniri u znanstvenom istraživanju usmjerenom na poboljšanje zdravlja kućnih ljubimaca. I želimo vam pomoći otkriti kako naša znanost može napraviti veliku razliku u životu vašeg ljubimca. U ovom ćemo odjeljku objasniti što radi naš tim za inovacije i što je Institut Purina. Također ćemo vam dati znanstveno gledište o uobičajenim pitanjima kao što su: zašto preporučujemo mješovitu ishranu kada je u pitanju prehrana vašeg ljubimca ili kako izračunati broj kalorija koje vaš ljubimac dnevno treba.

PRO PLAN Veterinary Diets za mačke

Asortiman PRO PLAN Veterinary Diets pomaže profesionalnim veterinarima da osiguraju odgovarajuću prehranu mačkama s različitim stanjima ili zdravstvenim problemima.

Pro Plan

Članci relevantni za PRO PLAN

6 min čitanja

Sterilizacija štenaca - odgovori na vaša pitanja

5 min čitanja

Hranjenje psa tijekom trudnoće