Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Yellow Lab
Pro Plan

Vjerujemo da je dobra prehrana za vašeg psa važan korak prema zdravijem i duljem životu

Zato je Pro Plan bitan izbor u prehrani vašeg psa.

Više od 90 godina znanstvenici Purine tragaju za novim inovativnim načinima produljenja života pasa kroz snagu prehrane. Kolekcija PURINA PRO PLAN stvorena je kako bi vlasnicima kućnih ljubimaca diljem svijeta pružila najnovija otkrića. Budući da vjerujemo da je prava hrana polazna točka za optimalno zdravlje, svaka Purina dijeta jamči 100% esencijalnih nutrijenata potrebnih vašem ljubimcu. A s našim PURINA PRO PLAN dijetama čak idemo dalje od ove izvrsne nutritivne osnove.

Psić na crnoj pozadini
Naša prehrana
PRO PLAN Junior
Naš asortiman za štence posebno je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka za visokokvalitetnu prehranu i izvrstan okus.
Pro Plan senior
Naša prehrana
PRO PLAN Adult
Naš asortiman za pse posebno je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka za najaktivniju prehranu i ugodan okus.
Odrasli pas na crnoj pozadini
Naša prehrana
PRO PLAN za posebne potrebe
Prilagodbom određenih razina hranjivih tvari kako bi se zadovoljile precizne potrebe različitih kućnih ljubimaca u svakoj fazi njihova života, linija PURINA PRO PLAN pruža optimalnu prehranu i omogućuje vlasnicima da svojim ljubimcima pruže stvarne zdravstvene dobrobiti koje podržavaju dugoročnu dobrobit.
Stariji pas na crnoj pozadini
Naša prehrana
PRO PLAN za seniore
Formula je posebno razvijena za pse, sa sastojcima koji sadrže vitamine, za zdraviji život.

Otkrijte ponudu proizvoda:

Znanstveno utemeljena prehrana igra važnu ulogu u pomaganju kućnim ljubimcima da žive dulje i zdravije

Ponosni smo što smo pioniri u znanstvenom istraživanju usmjerenom na poboljšanje zdravlja kućnih ljubimaca. I želimo vam pomoći otkriti kako naša znanost može napraviti veliku razliku u životu vašeg ljubimca. U ovom ćemo odjeljku objasniti što radi naš tim za inovacije i što je Institut Purina.

Također ćemo vam dati znanstveno gledište o uobičajenim pitanjima kao što su: zašto preporučujemo mješovitu ishranu kada je u pitanju prehrana vašeg ljubimca ili kako izračunati broj kalorija koje vaš ljubimac dnevno treba.

Budući da su sve formule posebno razvili stručni nutricionisti, možete biti sigurni da je hrana za vašeg psa lako probavljiva i da ima pravu ravnotežu vitalnih hranjivih tvari kao što su proteini, vitamini i minerali.

PURINA PRO PLAN Veterinary Diets ima niz formula koje zadovoljavaju potrebe pasa s posebnim situacijama. Veterinarska dijeta mora se provoditi pod nadzorom veterinara.

Pro Plan

Članci relevantni za PRO PLAN