Your Pet, Our Passion.
Mačak Felix viri kroz porušeni zid
Felix

FELIX recepti osiguravaju 100% dnevnih potreba vaše mačke: ukusna hrana napravljena od kvalitetnih proizvoda, uravnoteženih minerala i vitamina te izvor omega 6 masnih kiselina - neophodnih sastojaka kako bi vaša mačka bila zdrava, energična i živahna.​

Felix Junior
Felix Junior
Svaki mačić je drugačiji, a ovisno o njegovoj aktivnosti i fizičkoj kondiciji potrebno je prilagoditi količinu hrane i preporučeno vrijeme hranjenja. Felix Junior je kompletna hrana koja će zadovoljiti nutritivne potrebe vaše mačke.
Felix Fantastic
Felix Fantastic
Dajte svojoj mački priliku da otkrije mokru hranu za mlade i odrasle mačke iz asortimana Felix Fantastic! Vaš će se četveronožni prijatelj počastiti obrokom poput restorana, s nježnim komadima kunića, piletine, lososa ili govedine u aspiku u kojima može uživati u slobodno vrijeme. Isprobajte sve recepte i vidite koji najbolje odgovara vašoj mački!
Felix Sensations
Felix Sensations
Osjetila vaše mačke sigurno će oduševiti ovaj niz ukusnih recepata s nježnim komadićima u raznim aspičnim okusima, od piletine i govedine do kozica i rajčice. Ove kombinacije okusa i mirisa natjerat će je da mijauče od užitka!
Felix Sensations
Felix Poslastice
Dobre mace, ali i one najnestašnije mace zaslužuju s vremena na vrijeme biti nagrađene, stoga ih počastite Felix Poslasticama, s kombinacijom slasnih i zamamnih okusa koji će uvijek privući njihovu pozornost.