Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Čovjek i pas trče na plaži

Naš utjecaj

Posvećeni smo omogućavanju zdravijih i sretnijih života za ljude i njihove kućne ljubimce, pomažemo u razvoju naprednih zajednica i upravljamo resursima za budućnost.

Pejzažna infografika

Gdje ostavljamo naš trag

Pojedinci, obitelji i kućni ljubimci

Svaki vlasnik ljubimca želi da njegov ljubimac ima dug, zdrav i sretan život. Kao vodeća tvrtka za brigu ljubimaca, neprestano težimo podizanju standarda prehrane, zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca.

Zajednice

Budući da vjerujemo da veza između ljubimca i čovjeka nudi mnoge prednosti, svaki dan radimo na poticanju uloge kućnih ljubimaca u društvu, stvarajući opipljiva rješenja za stvaranje bogatijih života za kućne ljubimce i ljude koji ih vole.

Planet

U suradnji s našim partnerima i dioničarima, radimo na postizanju održivog korištenja prirodnih resursa i nultom utjecaju na okoliš u našem poslovanju.

Otkrijte više

Žena drži mačku
Naš utjecaj
Naše obveze
Posvećeni smo poboljšanju života kućnih ljubimaca i onih koji ih vole, zbog čega smo se obvezali na 10 obveza koje trebamo ispuniti do 2023.
Ginger cat kod veterinara
Naš utjecaj
Naši dobrotvorni partneri
Ponosni smo što podržavamo vodeće dobrotvorne organizacije koje dijele naše vrijednosti, od organizacija za zaštitu kućnih ljubimaca do onih koje promiču kućne ljubimce kao praktične i terapeutske suputnike za ljude.
Žena s biglom radi na prijenosnom računalu
Naš utjecaj
Ljubimci na poslu
Želimo pomoći da radna mjesta prilagođena kućnim ljubimcima postanu mogućnost za sve.
Bolje s kućnim ljubimcima nagrada žena sjedi s psom
Naš utjecaj
Nagrada BetterwithPets
Nagrada BetterwithPets je potraga za podrškom društvenim inovatorima koji se usredotočuju na iskorištavanje snage veze između ljubimca i čovjeka za zdravlje i dobrobit društva...
Održivost

Radimo na budućnosti bez otpada i preuzeli smo globalnu obvezu da će se do 2025. godine 100% naše ambalaže moći ponovno upotrijebiti ili reciklirati.

Upoznajte Purinu

Pas i mačka u krilu vlasnika
Upoznajte Purinu
O nama
Vjerujemo da kada se ljudi i kućni ljubimci povežu, život postaje bogatiji. Ovo uvjerenje sada je stavljeno u središte svega što radimo i proizvoda koje proizvodimo diljem svijeta.
Žena i pas za laptopom
Upoznajte Purinu
Vaša pitanja su važna
Važna su nam vaša pitanja o našim proizvodima, radu i utjecaju na planet jer vjerujemo da transparentnost može osnažiti potrošače da donose još informiranije odluke.
CES team

Kontaktirajte nas​

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima - velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo luda. Javite nam se izravno u bilo koje vrijeme, na bilo koji način. Naše telefonske linije su otvorene od 9 do 17 sati, od ponedjeljka do petka.​