Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Friskies
Friskies

Otkrijte FRISKIES:

Friskies recepti napravljeni su od kvalitetnih sastojaka koji sadrže 100% potpunu i uravnoteženu hranu za kućne ljubimce u nizu ukusnih recepata koje će obožavati mačke/psi

Od ovog Friskiesa?

Mnogo je razloga zašto se kućni ljubimci hrane Friskiesom više od 50 godina. Svaki proizvod je...

  • hrană 100% echilibrată și completă pentru pisici și câini fericiți;

  • s dobrim okusom svaki dan;

  • prilagođen životnom stilu vašeg ljubimca.

Friskies® 5 obećava sretan i zdrav život

Od dana kada ste doveli svoju mačku/psa kući, preuzeli ste obvezu. Obećanje da će ih održati sretnima i zdravima tijekom života. Zato smo dali 5 vlastitih obećanja - Friskies ® 5 obećanja. Koristeći naše desetljeća znanja i stručnosti, obećavamo da ćemo hraniti vašu mačku/psa od prvog dana i uvijek, s hranom koja je istovremeno ukusna i 100% potpuna i uravnotežena.

 

 

Friskies Psi
Za pse
Otkrijte Friskies Dog
Vi i vaš pas dijelite posebnu vezu i oni su veliki dio svake obitelji. Da im pomognemo da budu sretni i zdravi. Friskies® Dog formuliran je tako da sadrži svu 100% potpunu i uravnoteženu prehranu koja im je potrebna, u nizu ukusnih recepata koje vole, tako da vas mogu nastaviti iznenađivati i oduševljavati svaki dan, godinama koje dolaze.
Friskies Mačka
Za mačke
Otkrijte Friskies Cat
Osobnost vaše mačke donosi nešto posebno u vaš dom. Kako bi im pomogao da budu sretni i zdravi, Friskies® Cat je formuliran tako da sadrži svu 100% potpunu i uravnoteženu prehranu koja im je potrebna, u nizu ukusnih recepata koje vole, tako da vas mogu nastaviti iznenađivati i oduševljavati svaki dan, godinama. doći.