Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan
Pro Plan

Stvoren od strane stručnjaka za prehranu i podržan od strane profesionalaca u industriji, asortiman PURINA® PRO PLAN® sastoji se od raznih recepata za pokrivanje potreba gotovo svake vrste pasa ili mačaka.

Dakle, imate izbor između PURINA® PRO PLAN® asortimana za pse i PURINA® PRO PLAN® za mačke.

Purina hrana za pse, kao i hrana za mačke, polazna je točka za optimalno zdravlje i dugoročnu dobrobit. Saznajte više o tome kako možete poboljšati zdravlje svog ljubimca!

Što može biti ljepše od dolaska psića ili mačke u obitelj? Ovdje saznajte što možete očekivati ​​u svakoj fazi razvoja. Pronaći ćete savjete za hranjenje i njegu temeljene na znanosti koja stoji iza njegovog razvoja. Za štence se možete odlučiti za PURINA® PRO PLAN® junior ili PURINA® PRO PLAN® puppy.

Pro Plan
za pse
Otkrijte PRO PLAN za pse
Za nas ste vi najvažnija osoba koja doprinosi dobrobiti ljubimca. Zato smo predani tome da svu našu stručnost u hranidbi i njezi životinja podijelimo s vama.
Pro Plan
za mačke
Otkrijte PRO PLAN za mačke
PRO PLAN nudi niz naprednih, cjelovitih i uravnoteženih formula koje pružaju izvrsnu prehranu sa znanstveno dokazanim prednostima koje pomažu u održavanju dugog i zdravog života.