Your Pet, Our Passion.
Čovjek mazi psa

Podržavamo udomljavanje kućnih ljubimaca iskorištavanjem partnerstava

U Purini vjerujemo da svaki kućni ljubimac zaslužuje dom pun ljubavi, zbog čega smo sklopili partnerstva s brojnim organizacijama kako bismo pomogli podržati udomljavanje kućnih ljubimaca.

Naš cilj

Do 2025. radit ćemo s našim partnerima za udomljavanje kućnih ljubimaca kako bismo promovirali najbolju praksu i pomogli poboljšati stope udomljavanja.

Naša obveza

Zašto je ovo važno

Uvijek smo podržavali udomljavanje kućnih ljubimaca. Pronalaženje domova punih lubavi za kućne ljubimce nešto je čemu pristupamo sa strašću i zato je to bio dio naših prvobitnih obveza u 2016. U nekim zemljama smo primijetili da su pandemija Covid-19 i kriza troškova života pogoršali problem napuštanja kućnih ljubimaca, a skloništa za životinje bila su prepuštena borbi s negativnim posljedicama. Stoga je ova naša obveza važnija nego ikad. Zato ćemo nastaviti surađivati ​​s našim lokalnim i novim partnerima za udomljavanje kako bismo omogućili udomljavanje kućnih ljubimaca i promicali razmjenu najboljih praksi.

Naše gledište

U Purini volimo kućne ljubimce i strastveno vjerujemo u dobrobiti koje posjedovanje ljubimaca donosi pojedincu i društvu u cjelini. Dok ljubitelji kućnih ljubimaca ne mogu bez svojih kućnih ljubimaca, a većina kućnih ljubimaca diljem svijeta dobro je voljena i zbrinuta, zbog ekonomskih i društvenih čimbenika tisuće pasa, mačaka i drugih životinja napušteno je svake godine, a brojke rastu.

Svjesni smo da smo u jedinstvenoj poziciji da pomognemo podržati usvajanje. Diljem Europe podržavamo programe udomljavanja kućnih ljubimaca kako bismo poboljšali stope udomljavanja. Opskrbljujemo hranom centre za udomljavanje i podržavamo mnoge događaje za podizanje svijesti o udomljavanju i obrazovne kampanje koje naglašavaju prednosti i odgovornosti udomljavanja kućnih ljubimaca. Donacije hrane za kućne ljubimce za naše partnere važan su dio naše podrške, a to je postalo još važnije tijekom pandemije Covid-19 kada je financiranje skloništa bilo ugroženo. Kada je centrima za udomljavanje bila najpotrebnija pomoć, donirali smo milijune obroka za kućne ljubimce našim partnerima za udomljavanje i drugima kojima je bila potrebna pomoć i podrška.

 

Znamo da veza između ljubimaca i čovjeka ima mnoge prednosti, zbog čega tražimo opipljiva rješenja kako bismo omogućili udomljavanje i stvorili bogatije živote za ljubimce kojima je potrebna druga prilika i ljude koji ih vole.

Purina stručnjaci

 

Postojeći programi

U Purini, partnerstva su važan dio naše obveze pomoći kućnim ljubimcima. Vidimo veliku razliku koju već činimo kroz naša postojeća partnerstva s dobrotvornim društvima i organizacijama diljem regije.

Neka od njih uključuju:

Cats Protection u Velikoj Britaniji;
ENPA u Italiji;
VIVA! u Poljskoj;
Guau, Las NievesAmigos Del Perro u Španjolskoj;
Dublin SPCA u Irskoj.

Nadogradnja na Nestlé CSV

Baš kao što smo predani poboljšanju života kućnih ljubimaca i ljudi koji ih vole, naša matična tvrtka Nestlé predana je poboljšanju kvalitete života i doprinosu zdravijoj budućnosti za pojedince i obitelji, počevši od naših zajednica i planeta.

Pročitajte više o "Nestlé u društvu"

Naših novih 6 Purina obveza
Naš utjecaj
Naše obveze
Posvećeni smo činiti više onoga što je važno za kućne ljubimce, za ljude koji ih vole i planet koji dijelimo. Zato smo predani postizanju naših 6 Purina obveza.