Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Naše prethodne obaveze "Purina u društvu"

Naše prethodne obaveze "Purina u društvu"

Prvi put smo pokrenuli naših 10 obveza "Purina u društvu" 2016. godine i od tada radimo na postizanju naših ciljeva. Ovdje možete pronaći više informacija o našim postignućima i najnovijem stanju.

Naša izvedba

Pogledajte naših prethodnih 10 obveza "Purina u društvu" i kako smo ih ispunili u odnosu na naše ciljeve.

01 Infografika hrane za pse i mačke
Ljubimci
Naš cilj:
Od 2021. do 2022. lansirat ćemo 10 novih proizvoda usmjerenih na poboljšanje zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca.

Naše postignuće: Ostvarili smo svoj cilj lansiranjem 12 novih proizvoda uključujući Purina® PRO PLAN® Veterinarian Diets Cardiocare za pse, koji pomaže u podržavanju rada srca.
02 Infografika sastojaka hrane za pse
Ljubimci
Naš cilj:
Pružiti potrošačima lako dostupne, točne i transparentne informacije o našim proizvodima za kućne ljubimce.

Naše postignuće: Ova je obveza ostvarena 2020. Detalje o tome kako smo ju postigli možete pronaći u PinS izvješću.
03 zdjela za hranu infogrpahic
Ljubimci
Naš cilj:
Do 2020. u potpunosti ćemo ukloniti umjetna bojila iz naših glavnih obroka. Do 2023. u potpunosti ćemo ukloniti umjetna bojila u grickalicama.

Naše postignuće: Ostvarili smo cilj 3 godine prije vremena: sva umjetna bojila uklonjena su iz naših obroka i grickalica 2020. Saznajte više u izvješću ""Purina u društvu"".
04 infografika psa na vagi
Ljubimci
Naš cilj:
Do 2023. naših 10 najvećih tržišta diljem Europe podržavat će partnerstva i programe za prevenciju kako bi se smanjio rizik od pretilosti kućnih ljubimaca.

Trenutačno stanje: Nastavljamo raditi s veterinarima i bihevioralnim znanstvenicima kako bismo identificirali temeljne uzroke pretilosti kućnih ljubimaca i otkrili nove načine podrške vlasnicima u rješavanju ovog problema. Više o našim inicijativama možete pročitati u našem izvješću ""Purina u društvu"".
05 ruka i srce infogrpahic
Naš cilj:
Do 2023. naših 10 najvećih tržišta diljem Europe podržavat će programe i organizacije za udomljavanje kako bi se poboljšala stopa udomljavanja kućnih ljubimaca.

Naše postignuće: Ukupno je 28 zemalja uspostavilo partnerstva za udomljavanje kućnih ljubimaca s približno 50 različitih organizacija. Nastavit ćemo podržavati programe udomljavanja kao dio naših novih 6 Purina obaveza.
06 pas u infografici poslovne zgrade
Naš cilj:
Do 2020. širom Europe stvorit ćemo 200 saveza za podršku inicijativama za kućne ljubimce na poslu.

Naše postignuće: U 2020. ispunili smo svoju obvezu, uspostavivši naš program Pets At Work u 209 vanjskih tvrtki, koje dijele uvjerenje da smo bolji s kućnim ljubimcima! Više o tome možete pročitati u našem izvješću ""Purina u društvu"" iz 2020.
07 Infografika osobe s mačkom
Naš cilj:
Do 2023., dva milijuna djece sudjelovat će u našim programima odgovornog posjedovanja kućnih ljubimaca.

Naše postignuće: Do danas je više od 2 milijuna djece sudjelovalo u našim programima odgovornog posjedovanja kućnih ljubimaca. Promicat ćemo programe odgovornog posjedovanja kućnih ljubimaca za djecu i odrasle kao dio naših novih 6 Purina obveza.
08 Infografika europskih simbola
Naš cilj:
Do 2016. predani smo stvaranju 1500 radnih mjesta i pripravničkih mjesta za mlade ljude ispod 30 godina u Nestlé Purina u Europi.

Naše postignuće: S ponosom smo ostvarili ovaj cilj u 2016. godini i zaposlili 2429 mladih ljudi od 2014. do 2016. godine. Više o ovoj prethodnoj obvezi možete pročitati u nastavku.
09 infografika recikliranja ambalaže
Naš cilj:
Do 2025. 100% naše ambalaže moći će se ponovno upotrijebiti ili reciklirati.

Naše postignuće: U 2020. naša ambalaža dizajnirana da se može reciklirati iznosila je 78% Nastavit ćemo raditi prema budućnosti bez otpada kao dio naših novih 6 Purina obveza.
10 poljoprivrednih infografika
Naš cilj:
Do 2022. 100% sastojaka od morskih plodova mora biti odgovorno nabavljeno.

Naše postignuće: 2021. godine 86% naših sastojaka od morskih plodova odgovorno je nabavljeno. Predani smo da nastavimo raditi na tome kao dio naše predanosti da inoviramo prehranu kućnih ljubimaca i nabavljamo sastojake kroz regenerativne prakse.
Purina u društvu - Izvješće 2020
Purina u društvu - Izvješće 2020
Za više detalja o našim postignućima ovih obvezama, pogledajte naše izvješće "Purina u društvu, 2020."
Naših novih 6 Purina obveza
Naših novih 6 Purina obveza
Vratite se na početnu stranicu "Naše Purina obveze" kako biste otkrili naše nove obveze.
CES team

Kontaktirajte nas​

Ovdje smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima - velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo luda. Javite nam se izravno u bilo koje vrijeme, na bilo koji način. Naše telefonske linije su otvorene od 9 do 17 sati, od ponedjeljka do petka.​