Briketi dvostruke teksture za uživanje

Briketi dvostruke teksture za uživanje


Svi znamo važnost hranjivih tvari i sastojaka u hrani za kućne ljubimce i ulogu koju oni imaju za zdravlje i dobrobit organizma. Zbog toga vam stručnjaci iz PURINA® sada donose PURINA ONE® DualNature™ koji sadrži spirulinu. Uzbudljiva kombinacija suhih, hrskavih briketa i mekanih, nježnih komadića, kako biste svojoj mački osigurali obrok, koji joj pomaže podržati zdravlje, a istovremeno je i ukusan:
Pomaže im da ostanu zdravi - zahvaljujući hranjivoj, prirodnoj spirulini koja pomaže u podršci njihovom imunološkom sustavu.
Hrana u kojoj će uživati - zahvaljujući briketima dvostruke teksture.
Potrebno je i dodati kako ovi briketi dvostruke teksture ne sadrže dodana umjetna bojila, arome ili konzervanse.
Zapravo, Purina ONE DualNature™ bogata je piletinom ili lososom, kako bi se osigurao dobar unos visokokvalitetnih proteina u svaki obrok.
Uz Purina ONE DualNature™ mačke mogu dobiti ono što žele, dok im vlasnici mačaka mogu dati potrebnu prehranu.
Stručnjaci iz tvrtke PURINA® neprestano ispituju sastojke u istraživačkoj i znanstvenoj literaturi. Nakon procjene potencijala njihove koristi za kućne ljubimce, koriste svoju stručnost kako bi uključili ove sastojke u hranu kućnih ljubimaca.
PURINA ONE® Dual Nature™ sada u posudu vaše mačke donosi sastojak, spirulinu iz prirode, kako bi pomogli njezinom imunološkom sustavu.