PURINA ONE® ADULT s piletinom i mahunama

PURINA ONE® ADULT s piletinom i mahunama, 85 g

buton

PURINA ONE BIFENSIS® jedinstvena je hranidbena formula s korisnim funkcionalnim bakterijama koje znanstveno dokazano jačaju prirodnu obranu Vaše mačke i izvana i iznutra. PURINA ONE BIFENSIS® koju su razvili veterinari i nutricionisti iz PURINA-e, osim korisnih funkcionalnih bakterija sadrži i sve ključne hranjive tvari koje su potrebne Vašoj mački, uključujući i masne kiseline omega-6. Njezina dvostruka obrambena formula djeluje paralelno tako što iznutra pomaže podržati proizvodnju prirodnih protutijela Vaše mačke, a izvana održava zdravu kožu i dlaku. Dostupna u širokom rasponu ukusnih receptura s visokokvalitetnim sastojcima poput puretine kao glavnim sastojkom, PURINA ONE BIFENSIS® podržava prirodnu obranu Vaše mačke i sada i u budućnosti. Bez dodanih bojila, bez dodanih umjetnih aroma i bez dodanih umjetnih konzervansa. PURINA ONE Adult hrana je namijenjena mačkama u dobi od 1 godine i više.

 Pomaže u održavanju jake prirodne obrane zahvaljujući antioksidansima, poput vitamina E

Pomaže u održavanju jake prirodne obrane zahvaljujući antioksidansima, poput vitamina E

Zdrav mokraćni sustav kojeg promiču uravnoteženi minerali

Zdrav mokraćni sustav kojeg promiču uravnoteženi minerali

Uz visoku kvalitetu sastojaka i aroma s visokim udjelom bjelančevina i izvrsnim okusom

Uz visoku kvalitetu sastojaka i aroma s visokim udjelom bjelančevina i izvrsnim okusom.

SASTAV:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (od čega 4% piletine), Ekstrakti biljnih bjelančevina, Ribe i riblje prerađevine, Minerali, Prerađevine biljnog podrijetla /prerađevine biljnog porijekla, Ulja i masti, Povrće (0,6% dehidriranih mahuna, što je ekvivalentno 5,4% mahuna u proizvodu), Različiti šećeri.

ANALITIČKI SASTAV:

Vlaga: 79,0%
Bjelančevine: 12,0 %
Sadržaj masti: 4,0 %
Sirovi pepeo: 2,2%
Sirova vlaknina/ sirova vlakna: 0,5%

DODACI HRANI ZA ŽIVOTINJE:

UI/kg:
Vit. A: 1040
Vit D3: 145
Vit E: 250
Mg/kg:
Željezov sulfat monohidrat: 38;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,57;
Bakrov sulfat pentahidrat: 3,7;
Manganov sulfat monohidrat: 5,3;
Cinkov sulfat monohidrat: 68.

odrasla mačka

UPUTE ZA HRANJENJE:

Preporučene količine navedene su na pakiranju i odnose se na srednje aktivne mačke pri normalnim temperaturama okoline. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitka i zdrave tjelesne težine.
Ukoliko prvi put dajete PURINA ONE preporučujemo da promjenu uvedete postupno miješajući sve veće i veće količine PURINA ONE s trenutnom hranom Vaše mačke tijekom razdoblja od 7 dana kako biste omogućili probavnom sustavu Vaše mačke da se prilagodi na promjenu.
Svježa, čista voda za piće treba uvijek biti dostupna. Čuvajte ovu vrećicu neotvorenu, na hladnom i suhom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na pakiranju.