PURINA ONE®  STERILECAT s lososom i mrkvom

PURINA ONE® STERILECAT s lososom i mrkvom, 85 g

buton

PURINA ONE BIFENSIS® jedinstvena je hranidbena formula s korisnim funkcionalnim bakterijama koje znanstveno dokazano jačaju prirodnu obranu Vaše mačke i izvana i iznutra. PURINA ONE BIFENSIS® koju su razvili veterinari i nutricionisti iz PURINA-e, osim korisnih funkcionalnih bakterija sadrži i sve ključne hranjive tvari koje su potrebne Vašoj mački, uključujući i masne kiseline omega-6. Njezina dvostruka obrambena formula djeluje paralelno tako što iznutra pomaže podržati proizvodnju prirodnih protutijela Vaše mačke, a izvana održava zdravu kožu i dlaku. Dostupna u širokom rasponu ukusnih receptura s visokokvalitetnim sastojcima poput puretine kao glavnim sastojkom, PURINA ONE BIFENSIS® podržava prirodnu obranu Vaše mačke i sada i u budućnosti. Bez dodanih bojila, bez dodanih umjetnih aroma i bez dodanih umjetnih konzervansa.

Osmišljeno da pomogne u održavanju zdravog metabolizma nakon sterilizacije / kastracije

Osmišljeno da pomogne u održavanju zdravog metabolizma nakon sterilizacije / kastracije

Zdrav mokraćni sustav kojeg promiču uravnoteženi minerali

Zdrav mokraćni sustav kojeg promiču uravnoteženi minerali

Visoka kvaliteta sastojaka i aroma s visokim udjelom bjelančevina i izvrsnim okusom

Visoka kvaliteta sastojaka i aroma s visokim udjelom bjelančevina i izvrsnim okusom

SASTAV:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla, Ekstrakti biljnih bjelančevina, Ribe i riblje prerađevine (od čega 4% lososa), Prerađevine biljnog podrijetla /prerađevine biljnog porijekla, Minerali, Ulja i masti, Povrće (0,6% dehidrirane mrkve, ekvivalentno je 5,4% mrkve), Različiti šećeri.

ANALITIČKI SASTAV:

Vlaga: 78,0%
Bjelančevine: 13,0 %
Sadržaj masti: 3,6 %
Sirovi pepeo: 2,3%
Sirova vlaknina/ sirova vlakna: 0,7%

DODACI HRANI ZA ŽIVOTINJE:

UI/kg:
Vit. A: 1230
Vit D3: 172
Vit E: 325
Mg/kg:
Željezov sulfat monohidrat: 46;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,68;
Bakrov sulfat pentahidrat: 4,4;
Manganov sulfat monohidrat: 6,3;
Cinkov sulfat monohidrat: 81.

odrasla mačka

UPUTE ZA HRANJENJE:

Preporučene količine navedene su na pakiranju i odnose se na srednje aktivne mačke pri normalnim temperaturama okoline. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitka i zdrave tjelesne težine.
Ukoliko prvi put dajete PURINA ONE preporučujemo da promjenu uvedete postupno miješajući sve veće i veće količine PURINA ONE s trenutnom hranom Vaše mačke tijekom razdoblja od 7 dana kako biste omogućili probavnom sustavu Vaše mačke da se prilagodi na promjenu.
Svježa, čista voda za piće treba uvijek biti dostupna. Čuvajte ovu vrećicu neotvorenu, na hladnom i suhom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na pakiranju.