Naš pristup dobrobiti kućnih ljubimaca

woman and dog

Ljubav prema kućnim ljubimcima

U PURINA timu potpuno smo posvećeni svojoj misiji da kućnim ljubimcima omogućimo dulji, sretniji i zdraviji život kroz pravilnu prehranu i njegu. Naša je osnovna odgovornost pružiti sigurne, ukusne i hranjive proizvode izrađene u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti. Razumijemo i dijelimo snažne osjećaje ljubavi i poštovanja koje vlasnici imaju prema svojim kućnim ljubimcima jer su mnogi od nas i sami vlasnici kućnih ljubimaca. Zato u PURINA timu blagostanje pasa i mačaka doživljavamo kao prioritet i svoju beskompromisnu odgovornost. Vjerujemo da je izbor hrane najvažnija dnevna odluka koju donosimo za svoje zdravlje i dobrobit, a nije ništa drugačije ni kad je u pitanju prehrana naših ljubimaca. Svakoga dana zajedno guramo naprijed kako bismo kućnim ljubimcima pomogli da žive najbolji mogući život. Naš tim nutricionista, biheviorista, veterinara i drugih stručnjaka neprestano uvodi inovacije i oblikuje budućnost brige za vaše i naše ljubimce.

Njega pasa i mačaka u Centrima za njegu kućnih ljubimaca

PURINA održava Centre za razvoj njege kućnih ljubimaca kako bi bolje razumjela njihove prirodne sklonosti, prehrambene potrebe i prirodno ponašanje pasa i mačaka. Svi naši kućni ljubimci imaju imena i osobno im posvećujemo pažnju te se stručno osoblje prema njima ponaša s poštovanjem i ljubavi. Socijalizacija i dnevna interakcija dio su programa za razvoj koji uključuje dresiranje, zajedničku igru i pristup igračkama.

Studije o prehrani i njegi mačaka i pasa

PURINA je posvećena proizvodnji hrane koju psi i mačke obožavaju, a koja im istovremeno pruža sve nutritivne vrijednosti potrebne za održavanje njihovog zdravlja i dobrobiti. Studije koje je provela PURINA doprinose stjecanju znanja koje pomaže poboljšanju zdravlja i dobrobiti pasa i mačaka širom svijeta. PURINA provodi samo ona ispitivanja koja su primjerena za pse i mačke i koja im ne mogu naštetiti ni na koji način, a takvi se postupci provode pod okriljem najboljih praksi veterinarske skrbi. Ne sudjelujemo ni u kakvim ispitivanjima koji bi psima i mačkama mogla nanijeti bol ili uzrokovati ozljede, pojavu bolesti ili ono najgore.