GOURMET MON PETIT Losos

GOURMET MON PETIT Pastrva, losos i tuna Multipakiranje 6x50g

GOURMET® Mon Petit riblje multipakiranje (pastrva, losos i tuna) je 100% potpuna i nutritivno balansirana mokra hrana za odrasle mačke (od jedne do sedam godina). Napravljena je od kvalitetnih sastojaka, bez umjetnih okusa, bojila i konzervansa, a karton pakiranja i svaka konzerva u njemu napravljeni su kako bi se mogli reciklirati.

GOURMET® Mon Petit riblje multipakiranje (pastrva, losos i tuna) sadrži ribu (pastrvu, losos ili tunu, iz koje mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije, važne vitamine i minerale poput vitamina A i D te željezo i fosfor), meso i prerađevina životinjskog podrijetla (iz kojeg mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije), ekstrakt biljnih proteina, riblje prerađevine (iz koje dobivaju važne masne kiseline poput omega-3), razne minerale (koji su važni za snažne i zdrave zube i kosti) i vitamine (važne za poticanje rasta, održavanje zdravog vida, kože, dlake i živčanog sustava).

Prosječnu odraslu mačku (4 kg) hranite s pet do šest vrećica svaki dan, u barem dva odvojena obroka. Prosječna potreba odraslih mačaka zasniva se na temelju prosječne aktivnosti mačaka u normalnim temperaturnim uvjetima. Pojedinačne potrebe svake mačke variraju i prehrana bi trebala biti prilagođena po potrebi, kako bi održali zdravu tjelesnu težinu. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista i svježa voda mora uvijek biti dostupna.

KUPI SADA

Sastav:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla, Ekstrakti biljnih bjelančevina, Ribe i riblje prerađevine, Minerali, Različiti šećeri, Kvasci.
Od čega pastrva 4%;
Losos 4%;
Od čega tuna 4%.

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci:
IJ/kg:
Vit A: 640;
Vit D3: 98;
mg/kg:
Željezov (II) sulfat monohidrat: 22,5;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,28;
Bakrov (II) sulfat pentahidrat: 2,5;
Manganov sulfat monohidrat: 4,4;
Cinkov sulfat monohidrat: 37.

Analitički sastav:

Vlaga: 81,5%,
Bjelančevine: 12,0%,
Sadržaj masti: 2,8%,
Sirovi pepeo: 1,6%,
Sirova vlaknina/sirova vlakna: 0,05%.

Upute za hranjenje:

Prosječnoj odrasloj mački (4kg), poslužite 5 do 6 vrećica tokom dana u najmanje 2 odvojena obroka. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitke, zdrave tjelesne težine. Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna.

GOURMET Mon Petit Govedina