GOURMET NATURE’S CREATIONS Bogato puretinom, začinjeno špinatom i pastrnjakom

GOURMET NATURE’S CREATIONS Bogato puretinom, začinjeno špinatom i pastrnjakom, 85g

PURINA® GOURMET Nature's Creations s puretinom začinjenom špinatom i pastrnjakom je 100% potpuna i balansirana nutritivna mokra hrana za odrasle mačke (od jedne do sedam godina). Napravljena je od odabranih kvalitetnih prirodnih sastojaka. Ne sadrži bojila, umjetne okuse, sladila i konzervanse. Pakirana je u 85 gramskim konzervama kako bi svaki obrok bio svjež i praktičan, a karton pakiranja napravljen je kako bi se mogao reciklirati.

PURINA® GOURMET Nature's Creations s puretinom začinjenom špinatom i pastrnjakom sadrži puretinu (iz koje mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije), špinat (bogat mineralima poput željeza i vitaminom K), pastrnjak (bogat vitaminom C i mineralima), ekstrakt biljnih proteina, ribu i riblje prerađevine (iz kojih dobivaju važne masne kiseline poput omega-3), razne minerale (koji su važni za snažne i zdrave zube i kosti), i vitamine (važne za poticanje rasta, održavanje zdravog vida, kože, dlake i živčanog sustava).

PURINA® GOURMET Nature's Creations je kolekcija slatkih recepata inspiriranih prirodom. Ovi recepti pažljivo su pripremljeni s visoko kvalitetnim sastojcima, stručno kuhani i bogati govedinom, janjetinom, peradi ili ribom začinjenim povrćem poput špinata, mrkve ili rajčica i rižom. Svaki izvanredni recept spravljen je kako bi vaša mačka u svakom grizu osjetila užitak i zadovoljstvo.

Prosječnu odraslu mačku (4 kg) hranite s dvije do tri konzerve na dan, u barem dva odvojena obroka. Prosječna potreba odraslih mačaka zasniva se na temelju prosječne aktivnosti mačaka u normalnim temperaturnim uvjetima. Pojedinačne potrebe svake mačke variraju i prehrana bi trebala biti prilagođena po potrebi, kako bi održali zdravu tjelesnu težinu. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista i svježa voda mora uvijek biti dostupna.

PURINA® GOURMET Nature's Creations. Izvanredni obroci, inspirirani prirodom.

GOURMET NATURE’S CREATIONS Bogato puretinom, začinjeno špinatom i pastrnjakom

Analitički sastav:

Vlaga: 79,5%
Bjelančevine: 12,5%
Sadržaj masti: 2,8%
Sirovi pepeo: 2,6%
Sirova vlaknina/sirova vlakna: 0,05%.

Logo Purina Gourmet Nature’s Creations

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci:
IJ/kg:
Vit. D3: 134;
mg/kg:
Željezov (II) sulfat monohidrat: (Fe: 10);
Bezvodni kalcijev jodat: (I: 0,25);
Bakrov (II) sulfat pentahidrat: (Cu: 0,8);
Manganov sulfat monohidrat: (Mn: 1,9);
Cinkov sulfat monohidrat: (Zn: 18,2);
Taurin: 550.
Arome.

Sastav:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla* (od čega puretina 14%), Ekstrakti biljnih bjelančevina*, Ribe i riblje prerađevine*, Minerali, Povrće* (0,5% dehidriranog pastrnjaka, jednako je 4,5% pastrnjaka; 0,3% dehidriranog špinata, jednako je 2,7% špinata), Prerađevine biljnog podrijetla /prerađevine biljnog porijekla, Različiti šećeri.
*Sastojci prirodnog podrijetla.

GOURMET NATURE’S CREATIONS Bogato puretinom, začinjeno špinatom i pastrnjakom

Upute za hranjenje:

Prosječnu odraslu mačku (4kg), hranite s 3-4 konzerve dnevno u najmanje 2-3 odvojena obroka. Preporučene količine navedene su za srednje aktivne mačke pri normalnim temperaturama okoline. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitka i zdrave tjelesne težine. SVježa, čista voda za piće treba uvijek biti dostupna.
Čuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na dnu konzerve.