gourmet perle mini fileti govedina proizvod

GOURMET PERLE Mini fileti Govedina 85g

PURINA® GOURMET PERLE mini fileti govedine u umaku je mokra hrana za mačke. Ova jednostavna i profinjena kreacija neodoljivog okusa za svaki dan napravljena je od kvalitetnih sastojaka. Ne sadrži bojila, umjetne okuse, sladila i konzervanse. Pakirana je u 85 gramskim vrećicama kako bi svaki obrok bio svjež i praktičan, a karton pakiranja napravljen je kako bi se mogao reciklirati.

Za one koji svoju mačku vole hraniti ukusnim receptima i kvalitetnim sastojcima, nastala je GOURMET PERLE mini fileti hrana, sačinjena od pažljivo odabranih sastojaka kuhanih s ljubavlju za izvanredan okus, rezana u mini filete te poslužena u ukusnom umaku koji će oduševiti profinjeno nepce vaše mačke.

GOURMET PERLE mini fileti govedine u umaku sadrže govedinu (iz koje mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije), ekstrakt biljnih proteina, ribu i riblje prerađevine (iz koje dobivaju važne masne kiseline poput omega-3), razne minerale (koji su važni za snažne i zdrave zube i kosti) i vitamine (važne za poticanje rasta, održavanje zdravog vida, kože, dlake i živčanog sustava).

Prosječnu odraslu mačku (4 kg) hranite s tri vrećice svaki dan, u barem dva odvojena obroka. Prosječna potreba odraslih mačaka zasniva se na temelju prosječne aktivnosti mačaka u normalnim temperaturnim uvjetima. Pojedinačne potrebe svake mačke variraju i prehrana bi trebala biti prilagođena po potrebi, kako bi održali zdravu tjelesnu težinu. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista i svježa voda mora uvijek biti dostupna.

KUPI SADA

Sastav:

meso i prerađevine životinjskog podrijetla (od čega govedina 4%), ekstrakti biljnih bjelančevina, ribe i riblje prerađevine, minerali, povrće (0,6% dehidrirane mrkve jednako je 5,4% mrkve), različiti šećeri.

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci:
IJ/kg:
Vit A: 645;
Vit D3: 99;
mg/kg:
Željezov (II) sulfat monohidrat: 23,0;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,29;
Bakrov (II) sulfat pentahidrat: 2,5;
Manganov sulfat monohidrat: 4,4;
Cinkov sulfat monohidrat: 37.

Analitički sastav:

Vlaga: 80,0%,
Bjelančevine: 12,5%,
Sadržaj masti: 2,5%,
Sirovi pepeo: 2,5%,
Sirova vlaknina/sirova vlakna: 0,1%.

Upute za hranjenje:

Prosječnoj odrasloj mački (4kg),poslužite 3 konzerve dnevno u najmanje 2 odvojena obroka. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitke, zdrave tjelesne težine. Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna.

GOURMET GOLD Perle