GOURMET PERLE
Gravy Delight
Tuna
85g

GOURMET PERLE Gravy Delight Tuna 85g

PURINA® GOURMET PERLE gravy delight s tunom je mokra hrana za mačke. Ova jednostavna i profinjena kreacija neodoljivog okusa za svaki dan, napravljena je od kvalitetnih sastojaka, te ne sadrži bojila, umjetne okuse, sladila i konzervanse. Pakirana je u 85 gramskim vrećicama kako bi svaki obrok bio svjež i praktičan, a karton pakiranja napravljen je kako bi se mogao reciklirati.

Ako volite hraniti svoju mačku ukusnim receptima napravljenim od jednostavnih i kvalitetnih sastojaka, poslužite joj GOURMET PERLE gravy delight s tunom, sačinjen od pažljivo odabranih sastojaka kuhanih s ljubavlju za izvanredan okus, rezanih u mini filete i posluženih u ukusnom umaku koji će oduševiti profinjeno nepce vaše mačke.

GOURMET PERLE gravy delight s tunom sadrži tunu (iz koje mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije, važne vitamine i minerale poput vitamina A i D te željezo i fosfor), ekstrakt biljnih proteina, ribu i riblje prerađevine (iz koje dobivaju važne masne kiseline poput omega-3), razne minerale (koji su važni za snažne i zdrave zube i kosti) i vitamine (važne za poticanje rasta, održavanje zdravog vida, kože, dlake i živčanog sustava).

Prosječnu odraslu mačku (4 kg) hranite s četiri vrećice svaki dan, u barem dva do tri odvojena obroka. Prosječna potreba odrasle mačake zasniva se na temelju prosječne aktivnosti mačaka u normalnim temperaturnim uvjetima. Pojedinačne potrebe svake mačke variraju i prehrana bi im trebala biti prilagođena kako bi održale zdravu tjelesnu težinu. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista i svježa voda mora uvijek biti dostupna.

KUPI SADA

Sastav:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla, ekstrakti biljnih bjelančevina, ribe i riblje prerađevine (od čega tuna 4%), minerali, prerađevine biljnog podrijetla (BIH: prerađevine biljnog porijekla), različiti šećeri.

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci:
IJ/kg:
Vit A: 590;
Vit D3: 90;
mg/kg:
Željezov (II) sulfat monohidrat: 20,8;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,26;
Bakrov (II) sulfat pentahidrat: 2,3;
Manganov sulfat monohidrat: 4,1;
Cinkov sulfat monohidrat: 34.

Analitički sastav:

Vlaga: 82,0%,
Bjelančevine: 11,5%,
Sadržaj masti: 2,5%,
Sirovi pepeo: 2,1%,
Sirova vlaknina/sirova vlakna: 0,2%.

Upute za hranjenje:

Prosječnoj odrasloj mački (4 kg) poslužite 4 vrećice tokom dana u najmanje 2-3 odvojena obroka. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitke, zdrave tjelesne težine. Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna.

GOURMET GOLD Gravy