GOURMET GOLD Komadići u umaku Piletina i jetra

GOURMET GOLD Komadići u umaku Piletina i jetra 85g

PURINA® GOURMET GOLD komadići u umaku s piletinom i jetrom je 100% potpuna i nutritivno balansirana hrana za odrasle mačke (od jedne do sedam godina). Napravljena je od kvalitetnih sastojaka, bez umjetnih okusa, bojila i konzervansa, a karton pakiranja i svaka konzerva u njemu napravljeni su kako bi se mogli reciklirati.

GOURMET GOLD komadići u umaku s piletinom i jetrom sadrže piletinu (iz koje mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije) i jetru (izvor vitamina A), ekstrakt biljnih proteina, žitarice (važan izvor energije, proteina i nutrijenata poput tiamina i niacina), razne minerale (koji su važni za snažne i zdrave zube i kosti) i vitamine (važne za poticanje rasta, održavanje zdravog vida, kože, dlake i živčanog sustava).

Ako ne želite da vašoj mački dosade svakodnevni obroci, poslužite joj GOURMET GOLD, hranu recepture koja će razmaziti njezino sofisticirano nepce drugačijim okusom svaki dan. Mekani komadići govedine, piletine, lososa i drugih izvrsnih okusa, nježno kuhani do savršenstva i uronjeni u ukusni umak pružit će vašoj mački užitak bogatog okusa. Svi GOURMET GOLD recepti napravljeni su od kvalitetnih sastojaka, bez dodanih bojila i konzervansa.

Prosječnu odraslu mačku (4 kg) hranite s četiri konzerve svaki dan, u barem dva odvojena obroka. Prosječna potreba odraslih mačaka zasniva se na temelju prosječne aktivnosti mačaka u normalnim temperaturnim uvjetima. Pojedinačne potrebe svake mačke variraju i prehrana bi trebala biti prilagođena po potrebi, kako bi održali zdravu tjelesnu težinu. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista i svježa voda mora uvijek biti dostupna.

KUPI SADA

Sastav:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (26% od čega piletina 4% i jetra 4%), Žitarice, Minerali, Različiti šećeri.

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci:
IJ/kg:
Vit A: 625;
Vit D3: 95;
mg/kg:
Željezov (II) sulfat monohidrat: 22,1;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,28;
Bakrov (II) sulfat pentahidrat: 2,5;
Manganov sulfat monohidrat: 4,4;
Cinkov sulfat monohidrat: 36.

Analitički sastav:

Vlaga: 82,0%,
Bjelančevine: 7,0%,
Sadržaj masti: 3,2%,
Sirovi pepeo: 2,1%,
Sirova vlaknina/sirova vlakna: 0,07%.

Upute za hranjenje:

Prosječnoj odrasloj mački (4kg),poslužite 4 konzerve dnevno u najmanje 2 odvojena obroka. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitke, zdrave tjelesne težine. Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna.

GOURMET GOLD sos