GOURMET GOLD Savoury Cake Piletina

GOURMET GOLD Savoury Cake Piletina i mrkva 85g

PURINA® GOURMET GOLD Savoury Cake s piletinom i mrkvom je 100% potpuna i balansirana nutritivna mokra hrana za odrasle mačke od jedne do sedam godina. Sadrži pažljivo sjeckane komadiće piletine i mrkve začinjene s malo umaka. Napravljena je od kvalitetnih sastojaka te ne sadrži bojila, umjetne okuse, sladila i konzervanse. Pakirana je u 85 gramskim konzervama kako bi svaki obrok bio svjež i praktičan, a karton pakiranja napravljen je kako bi se mogao reciklirati.

PURINA® GOURMET GOLD Savoury Cake s piletinom i mrkvom sadrži piletinu (iz koje mačke dobivaju proteine koji su im glavni izvor energije), mrkvu (bogatu beta-karotenom i mineralima), ekstrakt biljnih proteina, ribu i riblje prerađevine (iz kojih dobivaju važne masne kiseline poput omega-3), razne minerale (koji su važni za snažne i zdrave zube i kosti) i vitamine (važni su za poticanje rasta, održavanje zdravog vida, kože, dlake i živčanog sustava).

Ako ne želite da vašoj mački dosade svakodnevni obroci, poslužite joj GOURMET GOLD, hranu recepture koja će njezino sofisticirano nepce razmaziti drugačijim okusom svaki dan. Mekani komadići govedine, piletine, lososa i drugih izvrsnih okusa, nježno kuhani do savršenstva i uronjeni u ukusni umak pružit će vašoj mački užitak bogatog okusa. Svi GOURMET GOLD recepti napravljeni su od kvalitetnih sastojaka, bez dodanih bojila i konzervansa.

Prosječnu odraslu mačku (4 kg) hranite s četiri konzerve svaki dan, u barem dva do tri odvojena obroka. Prosječna potreba odraslih mačaka zasniva se na temelju prosječne aktivnosti mačaka u normalnim temperaturnim uvjetima. Pojedinačne potrebe svake mačke variraju i prehrana bi trebala biti prilagođena po potrebi, kako bi održali zdravu tjelesnu težinu. Poslužite na sobnoj temperaturi. Čista i svježa voda mora uvijek biti dostupna.

KUPI SADA

Sastav:

Meso i prerađevine životinjskog podrijetla ( čega piletina 4%), Ekstrakti biljnih bjelančevina, Ribe i riblje prerađevine, Povrće (1% dehidrirane mrkve što je jednako 9% mrkve), Prerađevine biljnog podrijetla /prerađevine biljnog porijekla, Različiti šećeri, Minerali.

Dodaci hrani za životinje:

Nutritivni dodaci:
IJ/kg:
Vit A: 880;
Vit D3: 135;
mg/kg:
Željezov (II) sulfat monohidrat: 31;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,39;
Bakrov (II) sulfat pentahidrat: 3,5;
Manganov sulfat monohidrat: 6,1;
Cinkov sulfat monohidrat: 50.
Tehnološki dodaci:
mg/kg:
Kasija guma: 450.

Analitički sastav:

Vlaga: 74%,
Bjelančevine: 17%,
Sadržaj masti: 4%,
Sirovi pepeo: 2%,
Sirova vlaknina/sirova vlakna: 1,1%.

Upute za hranjenje:

Prosječnoj odrasloj mački (4kg),poslužite 2 do 3 konzerve dnevno u najmanje 2 odvojena obroka. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitke, zdrave tjelesne težine. Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna.

GOURMET GOLD Savoury cake