Otkrijte Purina ONE®

Purina ONE® - otkrijte naš asortiman proizvoda

Ujedinjujući godine inovacija u brzi za kućne ljubimace s našim vodećim prehrambenim stručnjacima, u mogućnosti smo pružiti širok asortiman proizvoda, prilagođen potrebama vaše mačke. Od suhe do mokre hrane, od DualNature do Purine ONE® Bifensis®, naš cjelokupni asortiman hrane za mačke pripremljen je od ukusnih, visokokvalitetnih sastojaka i pruža potpunu prehranu za vidljivo zdravlje mačke, danas i sutra.


*Purina istraživanje

Poznato vam je da su mačke gospodari ravnoteže. No, jeste li znali da je uravnotežen crijevni mikrobiom neophodan za njezino cjelokupno zdravlje i opću dobrobit? Napredna prehrana Purina ONE® Bifensis® pomaže u zaštiti crijevnog mikrobioma vaše mačke i osnažuje njezin imunološki sustav. A kada je zdrava iznutra, to je vidljivo i izvana.


Otkrijte asortiman prilagođen potrebama vaše mačke


ph

Naša Bifensis® formula

Asortiman suhe hrane, posebno kreiran kako bi zadovoljio potrebe vaše mačke kroz cijeli životni vijek, u skladu s njezinim stilom života. Purina ONE® Bifensis® jedinstvena je nutritivna formula koja sadrži cikoriju - prebiotik koji uravnotežuje dobre i loše bakterije unutar crijeva, kao i lactobacillus - korisnu funkcionalnu bakteriju koja znanstveno dokazano jača njezin imunološki sustav, iznutra prema van. A kada je zdrava iznutra, to je vidljivo i izvana.

Otkrijte višeph

Mokri obroci

Zahvaljujući nutritivnoj formuli, naš asortiman mokre hrane ukusan je način da nastavite podržavati crijevni mikrobiom vaše mačke i pomognete podržati njezino zdravlje.
ph

DualNature : Napredna prehrana inspirirana prirodom

S Purina ONE® DualNature blagodati prirode prenosite u svaki obrok vaše mačke. Asortiman sadrži visokokvalitetne bjelančevine kao dobar izvor aminokiselina.
Purina ONE® DualNature sa spirulinom kao antioksidansom koji dokazano ima niz korisnih svojstava, pomaže u podržavanju imonološkog sustava vaše mačke.
Budite sigurni, cijeli asortiman Purina ONE® DualNature vašoj mački pruža ukusna jela prilagođena njezinim potrebama, u kojima će uživati od prvog do posljednjeg zalogaja. Vaša će ga mačka jednostavno obožavati.

Kupi sada


Otkrijte asortiman prilagođen potrebama vaše mačke

 PURINA ONE® ADULT Bogata piletinom i cjelovitim žitaricama

PURINA ONE® ADULT Bogata lososom i cjelovitim žitaricama

 PURINA ONE® STERILCAT Bogata govedinom i pšenicom

PURINA ONE® JUNIOR Bogata piletinom  i pšenicom

 PURINA ONE® INDOOR Bogata puretinom

PURINA ONE® SENSITIVE Bogata puretinom

PURINA ONE® DUAL NATURE Bogata govedinom

PURINA ONE® DUAL NATURE Bogata lososom

PURINA ONE® DUAL NATURE ADULT Bogata piletinom

PURINA ONE® ADULT s piletinom i mahunama, 85g

PURINA ONE® SENSITIVE s piletinom i tunom, multipakiranje 4x85g

PURINA ONE® STERILCAT s lososom i mrkvom, 85g

PURINA ONE® SENSITIVE s piletinom i mrkvom, 85g

PURINA ONE® INDOOR s tunom i mahunama, 85gph

Korištenje drugačijih pristupa u proizvodnji za smanjenje plastičnog otpada

Vjerujemo da je naša odgovornost pomoći smanjiti ovisnost o čistoj plastici, plastici koja se prvi put koristi tijekom proizvodnje naših proizvoda. Naš pristup u proizvodnju nam omogućuje praćenje količine reciklirane plastike koja se koristi, a koju u kombinaciji s čistom (nerecikliranom) plastikom koristimo prilikom proizvodnje novih pakiranja. Ovim putem u mogućnosti smo smanjiti plastični otpad te doprinijeti kružnom gospodarstvu.

Kliknite ovdje da biste otkrili kako to radimo.


ph

Započnite danas i uočite razliku već od prvog tjedna

Napravite vidljivu razliku u zdravlju svoje mačke u samo tri tjedna.
Odličan apetit od prvog dana.
Poboljšana razina energije i vitalnosti od prvog tjedna.
Bolja probava i uravnotežen crijevni mikrobiom od drugog tjedna.
Zdrava dlaka i oči od trećeg tjedna.
Nemate što čekati! Započite 3-tjedni izazov danas i budite zadivljeni razlikom.

Naučite više
ph

Mješovito hranjenje: kombinacija kojoj možete vjerovati

Ukoliko vašu mačku hranite Purina ONE® suhom i Purina ONE® mokrom hranom, pružate joj prehranu kojoj vjerujete, ali i okus koji će obožavati. Purina ONE®, kombinacija kojoj možete vjerovati.