Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Žena drži psa u dekici vani

Ojačajmo vašu vezu s ljubimcima

.

U Purini razumijemo da su ljubimci više od samo ljubimaca.

Oni su naši prijatelji za cijeli život i naši najbliži pouzdanici. Vjerujemo u magičnu vezu između ljubimaca i čovjeka.

Kako pomažemo podržati sve vaše jedinstvene veze:

Žena radi na prijenosnom računalu s Huskyjem
Kućni ljubimci na poslu
Pomažemo da veze funkcioniraju
Pomažemo tvrtkama da postanu prijateljski nastrojene prema psima kako biste se mogli povezati sa svojim psom za vrijeme radnog vremena. Sa strašću pristupamo našoj shemi Kućni lubimci na poslu (Pets At Work Scheme) jer vjerujemo da su ljudi i kućni ljubimci bolji zajedno.
žena gleda u nosač mačaka
Naši partneri
Pomažemo da više veza postane moguće
Vjerujemo u druge prilike i kako bismo omogućili veći broj veza za kućne ljubimce kojima je pomoć najpotrebnija, u partnerstvu smo s Cats Protection više od 30 godina kako bismo ih podržali fantastičan posao koji obavljaju kada je u pitanju ponovno udomljavanje.
tim HZZ-a
Kontaktirajte nas
Podržavamo vašu vezu
Naš Purina Pet Care tim tu je da vam pomogne, nudeći stručne savjete o zdravlju i prehrani, dobrobiti i ponašanju.
Bolje s kućnim ljubimcima nagrada žena sjedi s psom
Naš utjecaj
Oslobađanje snažnih veza
Radimo s neprofitnom organizacijom Ashoka kako bismo iskoristili snagu veze između kućnih ljubimaca i čovjeka da se potaknu pozitivne promjene u društvu kroz našu Purina Better With Pets nagradu.

Nurturing new bonds

dječak sa svojim psićem
Roditelji ljubimaca
Program za štence Growing Pup
Tu smo da pomognemo novim roditeljima psića sa svim savjetima i trikovima koji će im trebati kako bi im pomogli da se zbliže s njima od prvog dana, uz naš program za štence Growing Pup.
mačić sjedi nekome u krilu
Roditelji ljubimaca
Program za mačiće Kitten Code
Ovdje smo da pomognemo novim vlasnicima mačića sa svim savjetima i trikovima koji će im trebati kako bi im pomogli da se s njima zbliže od prvog dana, uz naš program za mačiće Kitten Code.

Podržavamo našu zajednicu

Dijete leži sa psićem zlatnog retrivera
Naše obveze
Podučavanje odgovornih veza
Posvećeni smo promicanju odgovornog posjedovanja kućnih ljubimaca, pomažući u učenju djece kako biti odgovorni budući vlasnici, tako da se njihova veza može temeljiti na ljubavi i poštovanju.
DSPCA logo
Naši partneri
Pomažemo u stvaranju veza punih ljubavi
Partneri smo s DSPCA-om (The Dublin Society for Prevention of Cruelty to Animals) kako bismo podržali njihov rad, uključujući spašavanje životinja i ponovno udomljavanje kućnih ljubimaca, i kako bismo im dali priliku za stvaranje budućih veza punih ljubavi s novim vlasnikom.
Canine Partners logo
Naši partneri
Podržavamo veze koje mijenjaju živote
Sklopili smo partnerstvo s Canine Partners kako bismo im pomogli da daruju vezu koja će promijeniti živote onima kojima je najpotrebnije uz posebno obučene pse pomagače.
Žena radi jogu s mačkom na leđima
Naš utjecaj
Potičemo zdrave veze
Posvećeni smo pomoći vlasnicima kućnih ljubimaca da nauče više o uravnoteženoj prehrani i zdravim režimima tjelovježbe za svoje ljubimce kako bismo smanjili rizik od njihove pretilosti.

Prehrana koja mijenja život

Logo instituta Purina
Naša znanost
Istraživanje dugotrajnih veza
Osnovali smo Institut Purina kako bismo unaprijedili znanost o prehrani, promičući pritom globalnu suradnju s veterinarskom zajednicom i predvodnicima u području znanosti kako bismo pomogli kućnim ljubimcima da žive bolje, zdravije i dulje.
Pro Plan Liveclear proizvodi
Naša znanost
Izgradnja bližih veza
Razvili smo Purina Pro Plan LIVECLEAR; revolucionarnu prehranu za smanjenje mačjih alergena. Vjerujemo da čak i inovacije u prehrani mogu pomoći da vaša veza postane jača.