PURINA ONE®  SENSITIVE multipakiranje

PURINA ONE® SENSITIVE multipakiranje s piletinom i mrkvom, s tunom i mrkvom, 4x85 g

buton

PURINA ONE BIFENSIS® jedinstvena je hranidbena formula s korisnim funkcionalnim bakterijama koje znanstveno dokazano jačaju prirodnu obranu Vaše mačke i izvana i iznutra. PURINA ONE BIFENSIS® koju su razvili veterinari i nutricionisti iz PURINA-e, osim korisnih funkcionalnih bakterija sadrži i sve ključne hranjive tvari koje su potrebne Vašoj mački, uključujući i masne kiseline omega-6. Njezina dvostruka obrambena formula djeluje paralelno tako što iznutra pomaže podržati proizvodnju prirodnih protutijela Vaše mačke, a izvana održava zdravu kožu i dlaku. Dostupna u širokom rasponu ukusnih receptura s visokokvalitetnim sastojcima poput puretine kao glavnim sastojkom, PURINA ONE BIFENSIS® podržava prirodnu obranu Vaše mačke i sada i u budućnosti. Bez dodanih bojila, bez dodanih umjetnih aroma i bez dodanih umjetnih konzervansa. PURINA ONE Sensitive je hrana koja je posebno namijenjena za zdravlje i dobrobit mačaka s osjetljivom probavom i izbirljivim apetitom.

Probiotici koji pomažu u održavanju zdravog probavnog sustava

Probiotici koji pomažu u održavanju zdravog probavnog sustava

Odabrani izvori bjelančevina koji pomažu u toleranciji hrane

Odabrani izvori bjelančevina koji pomažu u toleranciji hrane

Visoka kvaliteta sastojaka i aroma s visokim udjelom proteina i izvrsnim okusom

Visoka kvaliteta sastojaka i aroma s visokim udjelom proteina i izvrsnim okusom

SASTAV:

PURINA ONE® SENSITIVE s piletinom i mrkvom: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (od čega 4% piletine), Ekstrakti biljnih bjelančevina, Ribe i riblje prerađevine, Minerali, Prerađevine biljnog podrijetla /prerađevine biljnog porijekla, Ulja i masti, Povrće (0,6% dehidrirane mrkve, što je ekvivalentno 5,4% mrkve u proizvodu), Različiti šećeri.
PURINA ONE® SENSITIVE s tunom i mrkvom: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla, Ekstrakti biljnih bjelančevina, Ribe i riblje prerađevine (od čega 4% tune), Minerali, Prerađevine biljnog podrijetla /prerađevine biljnog porijekla, Ulja i masti, Povrće (0,6% dehidrirane mrkve, što je ekvivalentno 5,4% mrkve u proizvodu), Različiti šećeri.

ANALITIČKI SASTAV:

Vlaga: 78,0%
Bjelančevine: 12,5 %
Sadržaj masti: 4,0 %
Sirovi pepeo: 2,3%
Sirova vlaknina/ sirova vlakna: 0,5%
Omega 3 masne kiseline: 0,1%
Omega 6 masne kiseline: 1,1%.

DODACI HRANI ZA ŽIVOTINJE:

UI/kg:
Vit. A: 1080
Vit D3: 150
Vit E: 300
Mg/kg:
Željezov sulfat monohidrat: 40;
Bezvodni kalcijev jodat: 0,59;
Bakrov sulfat pentahidrat: 3,9;
Manganov sulfat monohidrat: 5,5;
Cinkov sulfat monohidrat: 71.

odrasla mačka

UPUTE ZA HRANJENJE:

Preporučene količine navedene su na pakiranju i odnose se na srednje aktivne mačke pri normalnim temperaturama okoline. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitka i zdrave tjelesne težine.
Ukoliko prvi put dajete PURINA ONE preporučujemo da promjenu uvedete postupno miješajući sve veće i veće količine PURINA ONE s trenutnom hranom Vaše mačke tijekom razdoblja od 7 dana kako biste omogućili probavnom sustavu Vaše mačke da se prilagodi na promjenu.
Svježa, čista voda za piće treba uvijek biti dostupna. Čuvajte ovu vrećicu neotvorenu, na hladnom i suhom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na pakiranju.