PURINA ONE® SENSITIVE Bogata puretinom i rižom

PURINA ONE® SENSITIVE Bogata puretinom i rižom, 800 g

buton

PURINA ONE BIFENSIS® jedinstvena je hranidbena formula s korisnim funkcionalnim bakterijama koje znanstveno dokazano jačaju prirodnu obranu Vaše mačke i izvana i iznutra. PURINA ONE BIFENSIS® koju su razvili veterinari i nutricionisti iz PURINA-e, osim korisnih funkcionalnih bakterija sadrži i sve ključne hranjive tvari koje su potrebne Vašoj mački, uključujući i masne kiseline omega-6. Njezina dvostruka obrambena formula djeluje paralelno tako što iznutra pomaže podržati proizvodnju prirodnih protutijela Vaše mačke, a izvana održava zdravu kožu i dlaku. Dostupna u širokom rasponu ukusnih receptura s visokokvalitetnim sastojcima poput puretine kao glavnim sastojkom, PURINA ONE BIFENSIS® podržava prirodnu obranu Vaše mačke i sada i u budućnosti. Bez dodanih bojila, bez dodanih umjetnih aroma i bez dodanih umjetnih konzervansa. PURINA ONE Sensitive je hrana koja je posebno namijenjena za zdravlje i dobrobit mačaka s osjetljivom probavom i izbirljivim apetitom.

Čvrsta stolica s 24% * manje mirisa u 14 dana zahvaljujući prirodnim vlaknima

Čvrsta stolica s 24% * manje mirisa u 14 dana zahvaljujući prirodnim vlaknima
*Purina istraživanje

Odabrani izvori proteina koji pomažu u toleranciji hrane

Odabrani izvori proteina koji pomažu u toleranciji hrane

Visoka probavljivost zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima

Visoka probavljivost zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima

SASTAV:

Puretina (18%), riža (15%), kukuruz, kukuruzno glutensko brašno, sušene bjelančevine puretine, koncentrat bjelančevina graška, životinjska mast, sojino brašno, sušeni korijen cikorije (prirodna vlakna 2%), minerali, hidrolizat mesa i prerađevina životinjskog podrijetla (s 0,025% dodanog termički obrađenog praha Lactobacillus Delbrueckii i Fermentum), kvasci, riblje ulje.

ANALITIČKI SASTAV:

Bjelančevine: 36,0 %
Sadržaj masti: 16,0 %
Sirovi pepeo: 7,5%
Sirova vlaknina (BIH: sirova vlakna): 2,0%
Masne kiseline omega-6: 2,0%.

DODACI HRANI ZA ŽIVOTINJE:

UI/kg:
Vit. A: 35 000
Vit D3: 1 100
Vit E: 680
Mg/kg:
Vit C: 160
Taurin: 750
Željezov sulfat monohidrat: 210
Bezvodni kalcijev jodat: 2,7
Bakrov sulfat pentahidrat: 42
Manganov sulfat monohidrat: 101
Cinkov sulfat monohidrat: 360
Natrijev selenit: 0,25
S antioksidansima.

odrasla mačka

UPUTE ZA HRANJENJE:

Preporučene količine navedene su na pakiranju i odnose se na srednje aktivne mačke pri normalnim temperaturama okoline. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitka i zdrave tjelesne težine.
Ukoliko prvi put dajete PURINA ONE preporučujemo da promjenu uvedete postupno miješajući sve veće i veće količine PURINA ONE s trenutnom hranom Vaše mačke tijekom razdoblja od 7 dana kako biste omogućili probavnom sustavu Vaše mačke da se prilagodi na promjenu.
Svježa, čista voda za piće treba uvijek biti dostupna.
Čuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do, registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na pakiranju.