PURINA ONE® STERILCAT Bogata govedinom i pšenicom

PURINA ONE® ADULT STERILCAT Bogata govedinom i pšenicom, 200 g, 800 g

buton

PURINA ONE BIFENSIS® jedinstvena je hranidbena formula s korisnim funkcionalnim bakterijama koje znanstveno dokazano jačaju prirodnu obranu Vaše mačke i izvana i iznutra.
PURINA ONE BIFENSIS® koju su razvili veterinari i nutricionisti iz PURINA-e, osim korisnih funkcionalnih bakterija sadrži i sve ključne hranjive tvari koje su potrebne Vašoj mački, uključujući i masne kiseline omega-6. Njezina dvostruka obrambena formula djeluje paralelno tako što iznutra pomaže podržati proizvodnju prirodnih protutijela Vaše mačke, a izvana održava zdravu kožu i dlaku.
Dostupna u širokom rasponu ukusnih receptura s visokokvalitetnim sastojcima poput puretine kao glavnim sastojkom, PURINA ONE BIFENSIS® podržava prirodnu obranu Vaše mačke i sada i u budućnosti. Bez dodanih bojila, bez dodanih umjetnih aroma i bez dodanih umjetnih konzervansa.

 Osmišljeno da pomogne u održavanju zdravog metabolizma nakon sterilizacije / kastracije

Osmišljeno da pomogne u održavanju zdravog metabolizma nakon sterilizacije / kastracije

Kontrola težine podržana većim * omjerom proteina i masti

Kontrola težine podržana većim * omjerom proteina i masti (* + 15% u odnosu na formulu za odrasle) kada se slijedi vodič za hranjenje

Zdrav mokraćni sustav koji promiču uravnoteženi minerali

Zdrav mokraćni sustav koji promiču uravnoteženi minerali

SASTAV:

Govedina (16%) sušene bjelančevine peradi, pšenica (14%), sojino brašno, kukuruz, kukuruzno glutensko brašno, životinjska mast, pšenično glutensko brašno, sušeni repini rezanci, sušeni korijen cikorije, minerali, hidrolizat mesa i prerađevina životinjskog podrijetla (s 0,025% dodanog termički obrađenog praha Lactobacillus Delbrueckii i Fermentum), kvasci.

ANALITIČKI SASTAV:

Bjelančevine: 37,0 %
Sadržaj masti: 13,0 %
Sirovi pepeo: 7,5%
Sirova vlaknina (BIH: sirova vlakna): 4,0%
Masne kiseline omega-6: 2,0%.

DODACI HRANI ZA ŽIVOTINJE:

UI/kg:
Vit. A: 36 960
Vit D3: 1 200
Vit E: 460
Mg/kg:
Vit C: 140
Taurin: 780
Željezov sulfat monohidrat: 230
Bezvodni kalcijev jodat: 2,9
Bakrov sulfat pentahidrat: 46
Manganov sulfat monohidrat: 110
Cinkov sulfat monohidrat: 390
Natrijev selenit: 0,27
S antioksidansima.

odrasla mačka

UPUTE ZA HRANJENJE:

Preporučene količine navedene su na pakiranju i odnose se na srednje aktivne mačke pri normalnim temperaturama okoline. Potrebe svake mačke se razlikuju, stoga je preporučene količine potrebno prilagoditi potrebama vaše mačke kako bi bila vitka i zdrave tjelesne težine.
Ukoliko prvi put dajete PURINA ONE preporučujemo da promjenu uvedete postupno miješajući sve veće i veće količine PURINA ONE s trenutnom hranom Vaše mačke tijekom razdoblja od 7 dana kako biste omogućili probavnom sustavu Vaše mačke da se prilagodi na promjenu.
Svježa, čista voda za piće treba uvijek biti dostupna. Čuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, registracijski broj tvornice i serijski broj: vidjeti na pakiranju.