Ključne životne faze

Key Life Stages

Briga za vašeg psa kroz sve životne faze

Briga za vašeg psa kroz sve životne faze

Trening vašeg štenca

U svom tom uzbuđenju zbog dovođenja kući novog štenca, važno je upamtiti da odmah trebate započeti s treningom. I za vas i za vašeg štenca će biti bolje da mu čim ranije uvedete dobre navike kako bi počeo shvaćati osnovne naredbe i naviknuo se na pravila u vašoj kući.
SAZNAJTE VIŠE

Pronađite savršenog štenca za sebe

Prekrasno je da dovodite štene u svoj sretan dom pun ljubavi! Kada odaberete savršenu pasminu za sebe, sljedeći je korak pronaći odgovorno sklonište za pse ili uzgajivača gdje možete pronaći štene koje ćete pridodati svojoj obitelji.
SAZNAJTE VIŠE

Prehrana vašeg štenca

Vaše se štene sada čini maleno, ali značajno će narasti u vrlo kratkom razdoblju! U samo 12 mjeseci (do 24 mjeseca za veće pasmine) postat će pravi odrasli pas.
SAZNAJTE VIŠE

Briga za vašeg starijeg psa

Možda ste na svom psu primijetili sijede dlake, ili ste osjetili da je ponešto usporio - to je u potpunosti normalno kako pas stari.
SAZNAJTE VIŠE

Kako hraniti starijeg psa

Kada vaš pas navrši približno sedam godina - nešto manje kod većih pasmina (pet do šest godina) i više kod manjih pasmina (oko devet) - u pravilu se smatra starijim.
SAZNAJTE VIŠE

Kada se moj pas počinje smatrati starijim psom?

Slično kao s našim najdražima, ne volimo misliti o tome da naš pas stari. S iznimkom nekoliko sijedih dlaka, vaš ljubimac možda uopće ne pokaže znakove starenja.
SAZNAJTE VIŠE

Uočavanje znakova skotnosti kod pasa

Dočekivanje tapkanja sitnih šapa u svoj dom je uzbudljivo vrijeme za vas i vašeg psa. Međutim, nije uvijek lako uočiti kada vaša je vaša kuja skotna.
SAZNAJTE VIŠE