Udomljavanje novog psa

Getting a new dog

Naučite više o vašem novom psećem prijatelju

Zašto su psi dobri kućni ljubimci

Psi zbilja zaslužuju titulu 'čovjekovog najboljeg prijatelja'. Odani su, inteligentni, predani i privrženi. Uz to, poznato je da poboljšavaju naše fizičko i mentalno zdravlje.
SAZNAJTE VIŠE

Kako odabrati pravog psa za sebe

Uzimanje psa je jedna od najuzbudljivijih odluka koju ćete ikad donijeti - i jedna od najvećih! Poput svih važnih odluka, prije nego nabavite štene morate se pripremiti kako biste mogli odabrati pravog psa za sebe i svoj stil života.
SAZNAJTE VIŠE

Udomljavanje psa

Udomljavanje psa je prekrasna prilika da u svoju obitelj prihvatite novog člana i istovremeno ljubimcu pružite drugu priliku za sretan život.
SAZNAJTE VIŠE

Često postavljena pitanja o kastraciji i sterilizaciji pasa

Dovođenje nestašnog krznenog klupka u svoj dom jako je zabavno. Kada pokušavate naučiti svoje štene da sjedne i dok mu škakljate trbuh, vjerojatno ne možete ni zamisliti da će vaše štene jednog dana imati svoje vlastito leglo štenaca.
SAZNAJTE VIŠE

Upoznavanje vašeg psa s drugim kućnim ljubimcima

Psi najčešće lako stvaraju čvrsta prijateljstva, i vaše će štene gotovo sigurno voljeti društvo drugih pasa.
SAZNAJTE VIŠE

Dobrodošlica vašem novom psu

Vaš novi pas ili štene stiže za par dana i sigurni smo da jedva čekate da se vaš četveronožni prijatelj pridruži obitelji!
SAZNAJTE VIŠE

Kako svoj dom i vrt učiniti sigurnim za psa

Većina uzgajivača će zatražiti da pričekate dok vaše novo štene bude staro osam tjedana prije nego što ih uzmete k sebi – što se može činiti kao vječnost!
SAZNAJTE VIŠE