Naši brendovi za mačke

 Naši brendovi za mačke

Kako održati kućne ljubimce sretnima i zdravima

Kao ljubitelj mačaka, htjet ćete da vaš krzneni prijatelj ima dugačak, zdrav, sretan i aktivan život. Jedan od najboljih načina za postizanje toga je prehrana s ispravnom ravnotežom pet glavnih grupa hranjivih tvari: proteini, masti i ulja, vitamini, minerali i ugljikohidrati. Kako bi vaša mačka bila u odličnoj tjelesnoj kondiciji, trebate joj davati sve potrebne hranjive tvari. Kvalitetna i potpuna hrana za mačke treba biti pažljivo proizvedena, kako bi im pružila savršenu ravnotežu potrebnih hranjivih tvari i odličnog okusa.

Mačke trebaju određene hranjive tvari, poput aminokiseline taurin i arahidonske kiseline, koje se nalaze samo u životinjskom tkivu. Zbog toga se mačke ne mogu hraniti vegetarijanskom prehranom, već su proizvodi životinjskog podrijetla temelj mačje prehrane. Dok se prehrana životinja sastoji uglavnom od mesa i nusproizvoda, vrijednih zbog svojih proteina i esencijalnih aminokiselina, ljubimcu su potrebne višestruko nezasićene masne kiseline, koje se ne mogu dobiti bez mesne i riblje hrane. Sve ove vrijednosti pronaći ćete u PURINA® asortimanu proizvoda.

Za razliku od hrane za odrasle mačke, hrana za mačiće posebno je osmišljena tako da sadrži vrlo visoke razine bjelančevina koje su bitne za pravilan rast, kao i povišene razina kalcija, magnezija, fosfora, cinka i željeza koji pomažu u izgradnji jakih kostiju i zuba. PURINA suha i mokra hrana za mačiće vodeća je u segmentu hrane za kućne ljubimce, jer su svi proizvodi nastali kao rezultat najnovijih znanstvenih napredaka u području kvalitete, okusa i hranjivosti. Osmišljeni su kako bi vašem ljubimcu pružili raznolik izbor recepata i pakiranja, prilagođenih svakoj životnoj fazi i stilu života.

U PURINA® asortiman proizvoda uloženo je više od 85 godina iskustva. Stoga smo izuzetno ponosni što je naša hrana za kućne ljubimce među najpoznatijom i najomiljenijom. Znamo da je malo što važnije od zdravlja i sreće vašeg ljubimca; zato sva naša hrana koju su stvorili PURINA® stručnjaci pruža 100% hranjivih tvari potrebnih kućnim ljubimcima da budu i ostanu zdravi.

Za više informacija o pojedinom brendu kliknite na logotip željenog brenda s našeg popisa.

Gourmet
Purina One
Purina One Dual Nature
Felix
Friskies
Purina Pro Plan logo
Purina Veterinary Diets logo
Purina Cat Chow