optinutrition

PREHRANA S DODATKOM KOLOSTRUMA JE VAŽNA ZA IMUNITET LJUBIMACA

Važno je čime hranimo svoje psiće, pogotovo u najmlađoj dobi kada se njihov imunitet tek gradi. Štencima je potrebno više hranjivih tvari i kalorija nego odraslim psima i zato je iznimno važno da dobiju hranu koja je prilagođena baš njihovom uzrastu i specifičnim potrebama. Purina Pro Plan Puppy s OPTISTART formulom je potpuna i uravnotežena hrana za štence kojoj nisu potrebni nikakvi dodaci jer već sadrži sve ono što je malim šapicama potrebno da rastu i budu zdravi.

Hranu za štence Purina Pro Plan Puppy OPTISTART osmislili su veterinari i nutricionisti pa ona u sebi, uz sve znanstveno dokazano dobre sastojke koji jačaju zube, kosti i mišiće štenaca, sadrži i moćan dodatak za jačanje imuniteta, kolostrum. Kolostrum je prvo majčino mlijeko koje mladuncima stvara imunitet, jača njihovu prirodnu obranu, čini ih otpornijima i omogućuje im optimalan rast i razvoj. Taj dragocjeni sastojak u OPTISTART formuli dokazano pojačava imunološki odgovor štenca i do 50%.

ZNANSTVENO NAJBOLJI POČETAK U ŽIVOTU

U prvih pet mjeseci života, imunitet štenaca nije se još u potpunosti razvio pa psići mogu biti podložniji infekcijama i probavnim smetnjama. Ovi rani mjeseci života ključni su za buduće zdravlje psa. Zato je u prvih godinu dana iznimno važno štene hraniti visokokvalitetnom hranom za štence kako bismo mu osigurali sve potrebno za stvaranje dobrog imuniteta, ali i pravilan rast i razvoj.

Hrana za štence s kolostrumom, Purina Pro Plan Puppy OPTISTART, od samog početka osnažuje imunološki sustav štenca, pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru i štencima pruža njegu koja im je potrebna za najbolji mogući početak u životu. Osim kolostruma, OPTISTART formula između ostaloga sadrži i cijeli niz sastojaka koji izgrađuju zube, kosti i mišiće. Usto je bogata i dragocjenom omega-3 masnom kiselinom DHA koja se prirodno nalazi u majčinu mlijeku, a važna je za razvoj mozga i vida štenaca.

Osigurajte svom psu znanstveno dokazane dobrobiti PURINA® PRO PLAN® hrane

Svaka dijeta u originalnom PURINA® PRO PLAN® OPTINUTRITION asortimanu donosi specifične znanstvene dobrobiti za pse svih veličina i pse u svim stadijima života. Postigli smo to obogaćivanjem svake dijete posebno formuliranim OPTI spojem hranjivih tvari. 

optinutrition

Sedam zdravih platformi OPTINUTRITION asortimana

Optistart

Optistart

PURINA® PRO PLAN® S OPTISTART FORMULOM

Potpuna suha hrana za štence. Formulirana za zdrav rast i jačanje prirodne obrane.


Pogledajte proizvode

Optiderma

Optiderma

PURINA® PRO PLAN® S OPTIDERMA FORMULOM

Zahvaljujući spoju hranjivih tvari koji uključuje cink i masne kiseline OPTIDERMA dokazano pomaže podržati zdravlje kože i prekrasnu dlaku kod odraslih pasa i štenaca.

Pogledajte proizvode

Optidigest

Optidigest

PURINA® PRO PLAN® S OPTIDIGEST FORMULOM

Formulirano s hrnajivim tvarima koje podupiru zdravlje probave kod štenaca i odraslih pasa.

 

Pogledajte proizvode

Optibalance

Optibalance

PURINA® PRO PLAN® S OPTIBALANCE FORMULOM

Sadrži sve hranjive tvari potrebne za promicanje cjelokupnog zdravlja kod odraslih pasa.


Pogledajte proizvode

Optiweight

Optiweight

PURINA® PRO PLAN® S OPTIWEIGHT FORMULOM

Formulirano za podršku kod zdravog gubitka tjelesne težine i efikasno održavanje tjelesne težine kod odraslih pasa.

Pogledajte proizvode

Optipower

Optipower

PURINA® PRO PLAN® S OPTIPOWER FORMULOM

Posebno formulirano za fizički izrazito aktivne odrasle pse. S visokim razinama bjelančevina i masti za povećanje izdržljivosti.

Pogledajte proizvode

Optiage

Optiage

PURINA® PRO PLAN® S OPTIAGE FORMULOM

Sadrži prirodna ulja koja znanstveno dokazano promiču mentalnu pozornost kod starijih pasa.

Pogledajte proizvode


24 Pro Plan proizvoda