PURINA PRO PLAN hrana za mačke

PURINA® PRO PLAN®

Zašto odabrati PURINA® PRO PLAN?

PURINA® PRO PLAN® CAT

Mi razumijemo da je vaša mačka dragocjena i da je ispravna prehrana samo dio vaše brige za nju. Budući da će se njezine potrebe mijenjati tijekom života, PURINA® PRO PLAN® pruža liniju izvrsne prehrane za mačke svake životne faze: mačiće, odrasle i starije mačke.

OTKRIJTE RAZLIKU UZ PURINA®PRO PLAN®

Mi u PURINA® PRO PLAN® timu vjerujemo da prehrana može utjecati na dugoročno zdravlje. Naš tim od 350 veterinara i nutricionista dokazao je da određene kombinacije sastojaka mogu utjecati na dugoročno zdravlje mačaka. Te kombinacije sastojaka - kao što je OPTIRENAL™ - stavljaju PURINA® PRO PLAN® u sam vrh prehrane za mačke.

PURINA® PRO PLAN® Odlična prehrana za dugoročno zdravlje

PURINA® PRO PLAN® je izvrsna prehrana za vašu mačku jer je osnova svakog recepta potpuna i uravnotežena mješavina svih hranjivih tvari esencijalnih za dobro zdravlje. PURINA® PRO PLAN® hrana sastoji se od pomno odabranih, visokokvalitetnih i lako probavljivih sastojaka. Sve PURINA® PRO PLAN® formule stvorene su s posebnom pažnjom kako bi pružile odličnu prehranu i okus koji mačke obožavaju. PURINA® PRO PLAN® je dostupna isključivo u specijaliziranim trgovinama za kućne ljubimce i kod veterinara.