Zdravlje i prehrana

Health and Nutrition

Kako psa održati sretnim i zdravim

Ima li vaš pas višak kilograma?

Kao i mi, psi se lako mogu udebljati, pogotovo kako stare i manje se kreću.
SAZNAJTE VIŠE

Alat za procjenu tjelesnog stanja

Vi volite svog psa takvog kakav je, stoga se vjerojatno nećete previše brinuti ako vam se čini da se malo udebljao. Ali sa zdravstvenog stajališta, veličina je zaista bitna!
SAZNAJTE VIŠE

Procjena tjelesnog stanja vašeg psa

Vi znate da je vaš pas jedinstven, ali jeste li znali da isto vrijedi i za način na koji iskorištavaju hranjive tvari i energiju iz hrane?
SAZNAJTE VIŠE

Na što pripaziti tijekom poroda psa?

Vaša će kujica uskoro postati ponosna mama i imat će preslatke štence o kojima će se brinuti - kako uzbudljivo! Odlična vijest je da većina skotnosti kod pasa prođe bez problema i kuje su u pravilu odlične majke.
SAZNAJTE VIŠE

Skotnost i porod kod pasa

Ne pada nam na pamet ništa uzbudljivije od saznanja da je vaša kujica skotna! Budući da skotnost kod pasa traje oko 2 mjeseca, možete se radovati da će vaš dom vrlo uskoro ispuniti mala krznena klupka!
SAZNAJTE VIŠE

Prehrana psa tijekom skotnosti

Skotnost je uzbudljiva, ali i iscrpljujuća i za vas i za vašeg psa. Iako je divno dočekati preslatka krznena klupka u svoj dom, mami je naporno razviti, okotiti i paziti na nestašno leglo!
SAZNAJTE VIŠE

Štetne tvari i hrana

Postoji mnogo hrane i tvari koje psi ne smiju jesti, uključujući biljke koje mogu biti potencijalno otrovne. Za neke od njih znate, dok će vas druge možda iznenaditi.
SAZNAJTE VIŠE

Savjeti za zdravu skotnost psa

Kada je vaš pas sretan, i vi ste sretni - a kada je skotna, još je važnije da je što zdravija i da joj je što udobnije, a isto vrijedi i za njezine buduće štence!
SAZNAJTE VIŠE